Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Μίνας Αρναούτη – Τι συνέβη πριν από το μοιραίο τροχαίο – ΒΙΝΤΕΟ

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, περιέγραψε η Μίνα Αρναούτη. Η νεαρή κοπέλα, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, περιέγραψε πώς έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα, ενώ μίλησε και για τον Γολγοθά που πέρασε με τα πολλά χειρουργεία που έχει κάνει, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Για το βράδυ, πριν το τροχαίο, η Μίνα Αρναούτη αναφέρει: “Πήγαμε σε ένα σπίτι για χαρτιά. Εκεί συμπέρανα ότι δεν μπορώ να παίξω γιατί για να ξεκινήσεις εκεί χρειαζόσουν 5000 ευρώ. Μείναμε στο σπίτι από τις 3 μέχρι τις 8 το πρωί… Ο Παντελής έπαιξε χαρτιά, είχε κέφι και ήθελε να μείνει. Νωρίς το πρωί σηκωθήκαμε να φύγουμε, ο Παντελής ήταν ήρεμος, σιωπηλός και έδειχνε να είναι μια χαρά. Η Φρόσω καθόταν δίπλα του. Στην αρχή καθόμουν στη μέση και πολύ γρήγορα πήγα και έκατσα δεξιά, γιατί άρχισε να τρέχει. Του είπα Παντελή μην τρέχεις και εκείνος αύξησε ταχύτητα και φοβήθηκα. Έβαλα τη ζώνη μου και δεν προλαβαίνω να σκεφτώ τίποτα. Είδα ότι έρχεται η σύγκρουση.

Είχα στα 17 ένα ατύχημα, όπου νοσηλεύτηκα για πέντε ημέρες και φοβόμουν υπερβολικά την ταχύτητα. Η τελευταία εικόνα που θυμάμαι ήταν ότι γύρναγε το αμάξι. Τις μπάρες να μπαίνουν στο αμάξι. Άκουγα θορύβους, χαλίκια. Ήταν εκκωφαντικός ο θόρυβος. Μου φαινόταν αιώνας. Θυμάμαι λίγο τη φωνή της Φρόσως που αιφνιδιάστηκε. Έχω μια εικόνα πως φώναζα Παντελή, Παντελή και δεν πήρα απάντηση. Και νόμιζα πως είχε λιποθυμήσει. Το αυτοκίνητο το διαπέρασαν πέντε μπάρες», είπε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

Οι επόμενες ώρες ήταν εφιαλτικές: “Εμένα με τρύπησε μια μπάρα στην πλάτη, έσπασε τα κόκαλα του θώρακα και είχα μια τρύπα στον πνεύμονα 10 εκατοστών, είχα σπασμένο χέρι και μου έλειπε κομμάτι από το οστό στο πόδι. Υποθέτω ότι έγινε από την μπάρα αυτό. Δεν θυμάμαι αν ο Παντελής φορούσε ζώνη, μετά έμαθα ότι δεν φόραγε. Θυμάμαι τον Παντελή αν ήταν πεσμένος αλλά δεν θυμάμαι σε ποια θέση βρισκόταν εκείνη την στιγμή”.

“Ήμουν ενάμιση μήνα σε καταστολή. Δεν είχα αντιληφθεί την κατάσταση που βρισκόμουν όταν συνήλθα. Ο πνεύμονας επουλώθηκε και γι’ αυτό συνήλθα. Δεν μπορούσα ούτε να βήξω. Είχα την τραχειοτομή και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Φώτα,Κάμερα,Πάμε/Youtube

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ