Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες του καθηγητή “Φακελάκη” – Προκύπτει και απάτη με το ΕΣΠΑ; – ΒΙΝΤΕΟ

Από την αστυνομική έρευνα και την παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων των κατηγορουμένων έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες συνομιλίες που αποκαλύπτουν την δράση του καθηγητή “Φακελάκη”, ο οποίος έκανε απάτες ακόμη και με το ΕΣΠΑ.

Μία πρόσφατη συνομιλία – φωτιά του καθηγητή με φοιτήτρια του ΤΕΙ Σερρών είναι αποκαλυπτική για τον τρόπο δράσης του. «Μπορούμε να αρχίσουμε πρακτική έστω και αν δεν τη κάνεις», λέει αρχικά ο καθηγητής στην φοιτήτρια, η οποία ήθελε να κάνει πρακτική για να προχωρήσει σε μεταπτυχιακό.

«Γίνεται αυτό;» απαντάει η κοπέλα για να της απαντήσει ο Mr. “Φακελάκης”. «Ναι, στις Σέρρες, δίπλα μου. Θα κάνουμε μία πρόσληψη εικονική σε εμένα και θα παίρνουμε τα λεφτά από το ΕΣΠΑ».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha

Αυτή είναι η απόφαση της Συγκλήτου του ΤΕΙ Σερρών για τον “καθηγητή Φακελάκη”

Πειθαρχική δίωξη αποφάσισε να ασκήσει η Σύγκλητος του ΤΕΙ Σερρών για τον καθηγητή που κατηγορείται ότι χρηματιζόταν και παρενοχλούσε σεξουαλικά φοιτητές με αντάλλαγμα να τους περάσει στα μαθήματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρύτανη του ΤΕΙ στον ΑΝΤ1, θα ζητηθεί ο καθηγητής να απαλλαχθεί από τα καθήκοντά του, ενώ σε κάθε περίπτωση, η Σύγκλητος αποφάσισε να συμβαδίσει με όποια απόφαση λάβει το υπουργείο Παιδείας.

Ο καθηγητής θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τις κατηγορίες δωροδοκίες που τον βαραίνουν. Την ίδια ώρα, οι καταγγελίες σε βάρος του πληθαίνουν λεπτό με λεπτό, καθώς όπως φαίνεται «άνοιξε ο ασκός του Αιόλου» και οι φοιτητές άρχισαν να μιλούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ