Έμειναν άφωνα τα θύματά της με την απάτη που σκαρφίστηκε- εισέπραξε ενοίκια για διαμερίσματα που δεν της ανήκαν

Μια απάτη με θύμα τον ιδιοκτήτη δύο διαμερισμάτων και δύο ανυποψίαστους ενοικιαστές, εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Χαλκίδα. Ο ιδιοκτήτης, το μόνο “λάθος” που έκανε, ήταν ότι πήγε διακοπές, αφήνοντας τα κλειδιά του σπιτιού σε μια γυναίκα η οποία θα πότιζε τα λουλούδια όσο εκείνος έλειπε, έναντι βέβαια αμοιβής.

Η γυναίκα όμως, όπως αποδείχτηκε, μόνο για τα λουλούδια δεν ενδιαφερόταν, καθώς, μόλις το αφεντικό της έφυγε για διακοπές, έβαλε αγγελία και μάλιστα στο χώρο των ΚΤΕΛ Χαλκίδας, για δύο διαμερίσματα, μια γκαρσονιέρα και ένα δυάρι,  τα οποία ενοικιάζονται σε τιμή ευκαιρίας!

Η απίστευτη εξέλιξη

Η υπόθεση, η οποία έχει απίστευτο σασπένς,καθώς σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μία εκ των δύο ανυποψίαστων θυμάτων -ενοικιαστών στο evialead.gr,  “Είδα την αγγελία στο χώρο των ΚΤΕΛ και καθώς αναζητούσα διαμέρισμα στη Χαλκίδα, πήρα τηλέφωνο. Μου απάντησε μια κυρία που μου συστήθηκε ως ιδιοκτήτρια. Μάλιστα ήταν πολύ βιαστική, καθώς, όπως είπε, ζητούσαν και άλλοι το διαμέρισμα και κλείσαμε ραντεβού αμέσως προκειμένου να δω το δυάρι που με ενδιέφερε” είπε η ενοικιάστρια στο evialead.gr και συνέχισε:

“Το διαμέρισμα, που ήταν ημιεπιπλωμένο, μου άρεσε και μάλιστα συμφωνήσαμε και στην τιμή που ήταν 130 ευρώ το μήνα. Προκειμένου μάλιστα να συμφωνήσουμε στο χαμηλό τίμημα, της είπα ότι θα της δώσω την Δευτέρα 20 Αυγούστου, το αντίτιμο 5 ενοικίων, δηλαδή 650 ευρώ.  Πράγματι, το πρωί της Δευτέρας με πήρε τηλέφωνο, κλείσαμε ραντεβού, της έδωσα τα χρήματα, πήρα απόδειξη ενοικίου (στο οποίο αναγράφεται κάποιο όνομα του εισπράξαντα το οποίο είναι προφανώς ψεύτικο), μου έδωσε τα κλειδιά και φυσικά της ζήτησα να κάνουμε συμβόλαιο”

Η υποτιθέμενη ιδιοκτήτρια, τηλεφώνησε σε κάποιον που, δήθεν, είναι ο λογιστής της και είπε στην ενοικιάστρια ότι, καθώς ο λογιστής της βρίσκεται σε διακοπές, θα γίνουν τα συμβόλαια την Δευτέρα 27 Αυγούστου.

“Το θεώρησα λογικό, καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών” είπε το θύμα και συνέχισε:”Έφερα κάποια ρούχα μου, άρχισα να κατοικώ στο σπίτι και περίμενα τη Δευτέρα να γίνουν τα οριστικά συμβόλαια προκειμένου να φέρω τα πράγματά μου στο νέο διαμέρισμα και να κατοικήσω κανονικά. Παράλληλα είδα ότι, το διπλανό διαμέρισμα, τις ίδιες ημέρες, ενοικιάστηκε σε ένα ζευγάρι Αλβανικής καταγωγής και οι άνθρωποι έκαναν κανονικά τη μετακόμιση, φέροντας όλα τα έπιπλά τους στο νέο τους σπίτι”

Η απρόσμενη συνάντηση

Όμως, το βράδυ της Πέμπτης 23 Αυγούστου, ήρθε η απόλυτη ανατροπή: “Χτύπησε το κουδούνι, ήρθε ένας κύριος και με ρώτησε για ποιο λόγο μένω στο σπίτι του, καθώς αυτός είναι ο ιδιοκτήτης, δεν το νοικιάζει και το ετοιμάζει για την κόρη του, η οποία παντρεύεται σε λίγο καιρό! Έμεινα άναυδη. Του εξήγησα τι συνέβη και του έδειξα και την απόδειξη που είχα πληρώσει τα ενοίκια. Ο άνθρωπος κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί. Είχε αφήσει τα κλειδιά στην γυναίκα που του σύστησαν για να του ποτίζει τον κήπο, την οποία αναζητούσε κι εκείνος από την προηγούμενη ημέρα που γύρισε από τις διακοπές του και δεν μπορούσε να την βρει πουθενά” είπε η ενοικιάστρια στο evialead.gr .

Είναι προφανές ότι η …κηπουρός, το μόνο που σκέφθηκε μόλις βρέθηκε με τα κλειδιά των δύο διαμερισμάτων, ήταν πως θα βγάλει χρήματα. Έβαλε αγγελία στο χώρο των ΚΤΕΛ, παρουσιάστηκε στους ενοικιαστές ως ιδιοκτήτρια, εισέπραξε τις προκαταβολές, δίνοντας αποδείξεις με ψεύτικο όνομα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

“Ο ιδιοκτήτης ήταν άψογος απέναντί μου, καθώς μου είπε ότι θα μου επιστρέψει τα ενοίκια που είχα πληρώσει στην απατεώνισσα, ενώ πήγε και στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Εκείνο που απομένει τώρα είναι να ενημερώσει και το ζευγάρι των Αλβανών που έχει νοικιάσει το δίπλα διαμέρισμα, καθώς απουσιάζουν αυτές τις ημέρες και όταν έρθουν θα πάθουν κι εκείνοι σοκ, όπως έπαθα εγώ” κατέληξε η ενοικιάστρια, η οποία ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου σπιτιού, ενώ δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως έπεσε θύμα τέτοιας απάτης.Πηγή: evialead.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ