«Ποτάμια» οι δρόμοι στη Φθιώτιδα από την έντονη βροχόπτωση – Το νερό παρέσυρε μέχρι και συρόμενες πόρτες – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Φθιώτιδα. Από την ξαφνική νεροποντή πλημμύρισαν το Λιανοκλάδι, τα Στύρφακα και άλλες περιοχές τις δυτικής Φθιώτιδας.

Στην Εθνική Οδό Λαμίας -Καρπενησίου στην είσοδο του Λιανοκλαδίου το ρέμα φούσκωσε και απείλησε ακόμη και με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων. Το διπλανό σπίτι πλημμύρισε, ενώ οι αγρότες στο Καστρί και το Αρχάνι φοβούνται για την επόμενη ημέρα.

Τα Στύρφακα πλημμύρισαν για άλλη μία φορά καθώς τα δύο ρέματα της περιοχής κατέβασαν πολύ νερό, χώμα και πέτρες,ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε σπίτια. ‘

‘Ήταν χειρότερη η κατάσταση από άλλες φορές, είμαστε για άλλη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές. Έχουν φύγει οι συρόμενες πόρτες από τα σπίτια. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα”, λένε οι κάτοικοι της περιοχής.

Ωστόσο, συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για τον εντοπισμό δύο εγκλωβισμένων σε ΙΧ που βρισκόταν στη Λυγαριά. Τελικά το ζευγάρι κατάφερε να απεγκλωβιστεί και ο συναγερμός έληξε.

Τα φαινόμενα κινητοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας και τον δήμο Λαμιέων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ