Ναύπακτος – Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο – ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, στο 9,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Λιδορικίου, κοντά στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Yπo συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου, 21χρονος δικυκλιστής (ντελιβεράς) προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα τύπου κλούβα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Μάλιστα στο νεαρό γύρισε η γλώσσα κατά την πτώση του στο έδαφος, ωστόσο ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με την συνδρομή πολιτών και διασωστών του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr οι προσπάθειες του ένστολου και των υπολοίπων ήταν δραματικές και βέβαια πολύτιμες καθώς κατάφεραν να γλιτώσουν τον νεαρό δικυκλιστή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός θα κληθεί σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας, Ανδρέα Τσαπικούνη, ο οποίος θα του απονείμει -σε πρώτη φάση- τα εύσημα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: sinidisi.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ