Θρίλερ με 9χρονα δίδυμα – Δραματική έκκληση του πατέρα: Μπήκαν σε βάρκα και δεν τα ξαναείδα ποτέ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, Γιάννης Φιλιππόπουλος, προσπαθεί να βρει τις 9χρονες δίδυμες κόρες του, οι οποίες σύμφωνα με τα πλάνα που είδε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha διασώθηκαν από πλοίο και μεταφέρθηκαν στην στεριά.

“Από προχθές αναζητώ τους γονείς μου και τα δίδυμα κοριτσάκια μου, έψαξα όλα τα νοσοκομεία, όλους τους φορείς, δεν βρήκαμε άκρη. Δώσαμε και DNA μήπως είναι ανάμεσα στα θύματα. Και ξαφνικά είδαμε αυτό το δελτίο και μας φούντωσε μια ελπίδα ότι τα παιδιά μας είναι ζωντανά” ανέφερε.

“Με τη βοήθεια του λιμεναρχείου και της αστυνομίας ψάχνουμε να τα βρούμε. Δεν βρίσκουμε τους γονείς μας. Είδαμε τα παιδιά ασυνόδευτα και δεν ξέρουμε που βρίσκονται. Ήταν το πρώτο αλιευτικό και πάνω στον πανικό, τα ξεφόρτωσαν και ο καπετάνιος έφυγε αμέσως. Δεν τα βρίσκουμε πουθενά σε τέτοιο όνομα” συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Διασώστης του Ερυθρού Σταυρού: Έκκληση σε όσους ήταν μαζί με τα δίδυμα κορίτσια στη βάρκα να δώσουν πληροφορίες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο διασώστης ου Ερυθρού Σταυρού, κ. Βασίλης Ανδριόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 έκανε έκκληση προς όσους γνωρίζουν να δώσουν πληροφορίες για τις 9χρονες δίδυμες.

“Είμαι μαζί με τον νονό των δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται από προχθές το απόγευμα. Θέλω να κάνω μία έκκληση, εδώ είναι μία ιδιαίτερη και σοβαρή περίπτωση, και απευθύνομαι προς όλους. Ο νονός μας ενημερώνει ότι τα κοριτσάκια τα είδαν υπάρχει και σχετικό βίντεο. Κάνω έκκληση σε αυτούς που ήταν μαζί μέσα στη βάρκα, σε αυτούς που ήταν στο λιμάνι όταν κατέβηκαν, αν κατέβηκαν, και σε αυτούς που ενδεχομένως τα πήραν από το χέρι όταν κατέβηκαν να πάνε ή να τηλεφωνήσουν στην Αστυνομία ή στην Πυροσβεστική και να δώσουν επειγόντως πληροφορίες για το τι έγινε. Έστω και μία μικρή μαρτυρία μπορεί να είναι σωτήρια” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδριόπουλος και πρόσθεσε:

“Τους θερμοπαρακαλώ να δώσουν σχετικές πληροφορίες, γιατί είναι άδικο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τα παιδιά διασώθηκαν από την πυρκαγιά και να κινδυνεύουν από άλλους λόγους”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ