Νέες ΦΩΤΟ από το σπίτι-κολαστήριο στο Ωραιόκαστρο – Τι λένε οι γείτονες του 58χρονου που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου από την αποκάλυψη ότι ένας 58χρονος δημοτικός υπάλληλος κρατούσε φυλακισμένα τα δύο ξαδέλφια του από τον περασμένο Ιούλιο, με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα.

Κάποιοι μιλούν για έναν άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας ήσυχο, ήρεμο, χαμηλών τόνων. Ζούσε μόνος του τα τελευταία χρόνια και ασχολιόταν μόνο με τη δουλειά του. Κάποιοι άλλοι μίλησαν για έναν άνθρωπο περίεργο, με μια ιδιαίτερη αδυναμία σε τυχερά παιχνίδια, έναν άνθρωπο εσωστρεφή.

Ο 58χρονος κρατούσε ομήρους τα ξαδέλφια του, μια γυναίκα και έναν άνδρα, τους οποίους έδενε με πανιά και καλώδια μέσα στο σπίτι του, όσο αυτός έλειπε από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης κατά την απολογία του είπε: “Αναγκάστηκα να το κάνω γιατί είχα οικονομικά προβλήματα. Χρειαζόμουν χρήματα για τις σπουδές της κόρης μου στο εξωτερικό. Ήξερα ότι είχαν χρήματα και αποφάσισα να τους τα πάρω”.

Τα πανιά τα χρησιμοποιούσε κάτω από τα καλώδια για να μην αφήνουν σημάδια στα χέρια. Αυτό το έκανε γιατί έπαιρνε τον έναν όμηρο μαζί στην τράπεζα για να βγάλει χρήματα από τον λογαριασμό του, και δεν ήθελε να φανεί κάτι περίεργο που θα κινούσε υποψίες στον κοσμο.

Χθες, ο ένας όμηρος κατάφερε να ελευθερωθεί και κάλεσε το 100. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι άνδρες από το Α.Τ. Ωραιοκάστρου και έγινε η σύλληψη του δράστη.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι-κολαστήριο:

Πηγή: oraiokastro24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ