Αυτό είναι το “προφίλ” του δολοφόνου του 19χρονου στο Μαρούσι – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Στο φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του άτυχου 19χρονου Θωμά που δολοφονήθηκε με μαχαίρι στο Μαρούσι επικεντρώνουν την έρευνά τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μία πρώτη περιγραφή του δράστη, από την παρέα του 19χρονου και κυρίως από την 18χρονη φίλη του οι οποίοι τον είδαν μέσα στη νύχτα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν δώσει, πρόκειται για νεαρό άνδρα, ύψους περίπου 1,75 με 1,80, με κανονική σωματοδομή, ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα.

Μαζί του εμφανίστηκαν στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι άλλοι δύο νεαροί και ζήτησαν από το θύμα να πάνε λίγο πιο πέρα, για να μιλήσουν σχετικά με τις διαφορές που είχαν.

Οι φίλοι του άτυχου Θωμά, μέσα στο σκοτάδι δεν μπόρεσαν να διακρίνουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που του κατάφερε το μοιραίο χτύπημα.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών προκειμένου να διαπιστώσουν με ποιους είχε έρθει σε επαφή μέσω του κινητού του ο άτυχος 19χρονος προτού δολοφονηθεί.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ