Φρίκη – 12χρονη ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της

Στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να αναβιώσει η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται για ακόμη μια φορά ο 48χρονος άνδρας, που κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ εξακολούθηση σε βάρος της 12χρονης κόρης του από το 2004 μέχρι και το 2009.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το cretapost.gr, ο 48χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 17 ετών, με τη σύνθεση του δικαστηρίου να μην του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό, αν και είχε ζητηθεί να ληφθεί υπόψιν ο πρότερος έντιμος βίος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 12χρονη ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της καθημερινά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς η έφεση του είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν αφορούσαν στο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αλλά και του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την κόρη του και το σπίτι τους.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ