Φρικιαστικές αποκαλύψεις – Έτσι παγίδευε ο 29χρονος τις ανήλικες μέσω διαδικτύου – Τις νάρκωνε και τις βίαζε

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα αποκαλύφθηκαν πως έκανε ένας 29χρονος στο Παλαιό Φάληρο σε δύο ανήλικα κορίτσια. Σύμφωνα με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των κοριτσιών, αφού πρώτα τους έδινε ναρκωτικά, στη συνέχεια τις βίαζε ενώ βιντεοσκοπούσε και τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Πηγές από την ασφάλεια Αθηνών που χειρίστηκε την υπόθεση, αναφέρουν πως ο 29χρονος εντόπισε αρχικά τη μια ανήλικη μέσω εφαρμογής γνωριμιών στο διαδίκτυο – όχι του Facebook- και στη συνέχεια μέσω της συγκεκριμένης γνώρισε και την φίλη της.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 29χρονος φώναζε στο σπίτι του τα κορίτσια και εκεί έκαναν χρήση κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Στη συνέχεια, ασελγούσε σε βάρος τους, βιάζοντας τες.

Η αποκάλυψη αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης ξεκίνησε όταν η μια ανήλικη δεν επέστρεψε στη δομή όπου φιλοξενείται, με τους υπεύθυνους να δηλώνουν την εξαφάνιση της. Όταν τελικά βρέθηκε η ανήλικη ήταν σε άθλια κατάσταση, οι αστυνομικοί κατάφεραν και την έκαναν να μιλήσει και τους αποκάλυψε όσα είχε ζήσει στα χεριά του βιαστή της.

Όπως είπε ο 29χρονος, τις είχε βιάσει τρεις φόρες. Τα ανήλικα κορίτσια αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων, όπου τις παρακολουθούν παιδοψυχολόγοι.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στην κατοχή του 29χρονου, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-κοκαΐνη, βάρους -3,6- γραμμαρίων

-κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, βάρους -1- γραμμαρίου

-δύο (2) αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

-ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

-μία (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

-μία (1) φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ