Εκπρόσωπος συλλαλητηρίου στον Realfm: Ο Μίκης είπε αλήθειες – Αν χρειαστεί, θα ξαναβγούμε στους δρόμους

Ο Μίκης Θεοδωράκης είπε αλήθειες, ανέφερε ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου της Αθήνας, Μιχάλης Πατσίκας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Με αφορμή την επίθεση που δέχεται από κυβερνητικά στελέχη ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης για την ομιλία του, είπε: «Αυτά που είπε ο Μίκης είναι αλήθειες».

Και σημείωσε: «Ο Μίκης Θεοδωράκης μίλησε για τον εθνομηδενισμό που υπάρχει εντός της κυβέρνησης. Δεν μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα, ούτε πήρε καμία θέση ενός κόμματος. Μίλησε για τον εθνομηδενισμό αυτών που μας κυβερνούν. Αυτό δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα μέσα. Ο κ. Μπουτάρης που βγήκε το πρωί και δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέγεται “Νέα Μακεδονία” η Μακεδονία μας, ανήκει σε αυτούς».

Ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής ανέφερε ότι ο κόσμος που πήρε μέρος στο συλλαλητήριο ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο.

Στο ερώτημα του αν θα γίνουν και άλλα συλλαλητήρια, ο ίδιος απάντησε: «Ο λαός μίλησε. Ο λαός δεν έχει άλλο τρόπο να μιλήσει, πρέπει να βγει στους δρόμους. Αν χρειαστεί θα ξαναβγούμε στους δρόμους».

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ