Η μητέρα της άτυχης Δώρας για τον 58χρονο: Του αξίζει ο θάνατος – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης εφοριακού μιλώντας για την κόρη της, Δώρα Ζέμπερη, στην Τατιάνα Στεφανίδου. Όπως είπε, η κόρη της ήταν ένας άνθρωπος ευαίσθητος, ευγενικός και με αυξημένο το αίσθημα της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

“Είμαι σοκαρισμένη.. Τα’χω χαμένα… Δεν το περίμενα να συμβεί στο παιδί μου αυτό με τίποτα. Το παιδί μου δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν”, δήλωσε.

«Ήταν ένα δώρο Θεού για μένα. Όπως την έλεγαν Δώρα, ήταν ένα δώρο Θεού για μένα», πρόσθεσε.

«Αυτό το κάθαρμα σκότωσε το παιδί μου. Που ούτε με λουλούδι δεν το άγγιζες. Η ποινή που του αξίζει είναι ο θάνατος» είπε η άτυχη μητέρα για τον 58χρονο δολοφόνο της.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποδοθεί η εσχάτη των ποινών. Το μόνο που του αξίζει είναι ο θάνατος» τόνισε η κ. Γεωργία.

Η μητέρα της 32χρονης εφοριακού ανέφερε επίσης, πως η οικογένεια είχε περάσει πολλά τελευταία. Όπως είπε, η Δώρα είχε πληγωθεί πολύ από τον θάνατο του παιδικού της φίλου, στον τάφο του οποίου είχε πάει το απόγευμα που δολοφονήθηκε.

«Ήταν ένα παιδί που στήριζε την Δώρα, ήταν φίλοι χρόνια. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ όταν πέθανε. Της λέγαμε να μην πηγαίνει για να μην πληγώνεται, αλλά δε μπορούσαμε και να το απαγορεύσουμε. Γιατί κι εγώ πήγαινα στον τάφο του αδερφού μου».

«Ήταν κάτι σαν ησυχαστήριο γι’ αυτήν το να πηγαίνει εκεί με όσα έχουμε τραβήξει. Κι εγώ η ίδια πηγαίνω 30 χρόνια στα νεκροταφεία. Τελευταία είχα πάει και σε αυτό το νεκροταφείο. Τέτοια ασυδοσία δεν είχα ξαναδεί σε νεκροταφείο. Είναι υπεύθυνοι όλοι εκεί μέσα για αυτό που συνέβη. Ζήτησε βοήθεια το παιδί και δεν το βοήθησε κανένας», ανέφερε. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ