52 εβδομάδες δράσεις από την ΑΒ Βασιλόπουλος

52 εβδομάδες δράσεις από την ΑΒ Βασιλόπουλος  

 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος με αίσθημα Εταιρικής Υπευθυνότητας, στέκεται και πάλι δίπλα στους συνανθρώπους μας, υλοποιώντας το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο και μέσω της «Αλυσίδας Ευθύνης», η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες Εταιρικής Υπευθυνότητας με τον τίτλο 52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα». Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε».

Μέσω της δράσης των «52 εβδομάδων», η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει ως όραμα να κάνει την αλυσίδα αλληλεγγύης, τόσο ισχυρή, ώστε κάθε άνθρωπος δίπλα μας να νιώσει τη ζεστασιά της αλληλεγγύης και της αγάπης, προσφέροντας παράλληλα στους συνανθρώπους μας το βασικό και αυτονόητο: ένα πιάτο φαγητό.

Οι καταναλωτές γίνονται «κρίκοι» αυτής της ενέργειας με πολλούς τρόπους. Μπορούν να επιλέγουν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου κάποια από τα «προϊόντα αλληλεγγύης ΑΒ» με την ειδική σήμανση και να συγκεντρώσουν τρόφιμα στα καταστήματα του δικτύου. Επίσης, μικροί και μεγάλοι προμηθευτές, που υποστηρίζουν το πρόγραμμα της ΑΒ προσφέρουν μέρος των εσόδων από επιλεγμένα προϊόντα σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Με τις «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», η ΑΒ Βασιλόπουλος βοηθάει οικονομικά τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, κάνοντάς τους να δουν τη ζωή λίγο πιο αισιόδοξα. Ο καθένας μας μπορεί να γίνει ένας κρίκος στην αλυσίδα και να συνεισφέρει σε έναν πραγματικά αγαθό σκοπό.

Μπορούμε όλοι να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη αλυσίδα δράσης που πραγματοποιήθηκε ποτέ! Γιατί… όταν ο σκοπός είναι καλός, κανείς δεν περισσεύει!

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ