5 τρόποι για να “κρύψετε” την τηλεόραση

Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση (ειδικά όταν είναι σβηστή) είναι ένα άσχημο αντικείμενο που συνήθως χαλάει τη διακόσμηση που έχετε φτιάξει. Θέλετε να την εξαφανίσετε; Διαβάστε 5 μαγικά τρικ που θα σας βοηθήσουν να καμουφλάρετε έξυπνα το «μαύρο κουτί».

Μπορεί να λατρεύουμε να τη μισούμε, αλλά όλοι έχουμε (τουλάχιστον) μια στο σπίτι μας. Κάποιοι, μάλιστα, ενδέχεται να έχουν μια σε κάθε δωμάτιο. Ο λόγος, φυσικά, για την τηλεόραση την οποία, είτε την χρησιμοποιούμε καθημερινά είτε όχι, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε σύγχρονου σπιτιού. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε τη δυνατότητα να διαθέσουμε ένα ολόκληρο δωμάτιο για το home cinema ή την τηλεόραση, όπως ο διάσημος μπασκετμπολίστας LeBron James, με αποτέλεσμα συχνά να σπάμε το κεφάλι μας μέχρι να καταφέρουμε να εναρμονίσουμε την τηλεόραση με το διακοσμητικό θέμα του σπιτιού. Για να βάλετε τέλος σε αυτή τη μεγάλη διακοσμητική σπαζοκεφαλιά, σας παρουσιάζουμε τους 5 καλύτερους και, φυσικά, πιο εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να «κρύψετε» την τηλεόραση!

Διαλέξτε Μαύρο Ένας από τους πιο οικονομικούς κι έξυπνους τρόπους για να κρύψετε την τηλεόραση είναι να την καμουφλάρετε. Φροντίστε απλά να ταιριάξετε το χρώμα της συσκευής με εκείνο του background του τοίχου στον οποίο θα την τοποθετήσετε. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι τα περισσότερα μοντέλα τηλεοράσεων είναι μαύρα, δεν έχετε παρά να την τοποθετήσετε κόντρα σε ένα ολόμαυρο φόντο για να τη χάσετε από τα μάτια σας.

Πιστέψτε στις κουρτίνες Πέρα από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, οι κουρτίνες αποτελούν μία από τις πιο στιλάτες και πρωτότυπες λύσεις για να καλύψετε την TV σας. Προτιμήστε αυτή τη λύση αν έχετε τοποθετήσει τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο σας και εκμεταλλευτείτε τις κουρτίνες για να κρύψετε πίσω τους και όλα εκείνα τα καλώδια που ενδέχεται να χαλάνε την αισθητική του χώρου.

Η λύση του φιλότεχνου Περικυκλώστε την τηλεόρασή σας με κάδρα, αφίσες, άδειες κορνίζες και πίνακες σε διάφορα μεγέθη ή σχέδια. Με τον ιδιαίτερο και κομψό τρόπο αυτό, θα κάνετε την τηλεόραση να φαίνεται σαν ένα ακόμα έργο τέχνης που έχετε κρεμάσει στον τοίχο σας!

Διαλέξτε μια πιο σύνθετη λύση Κλείστε την τηλεόραση πίσω από τις πόρτες… ενός σύνθετου. Μπορεί αυτή η λύση να μην είναι η πλέον οικονομική και να απαιτεί λίγο ψάξιμο παραπάνω, αλλά σκεφτείτε ότι, αν την επιλέξετε, θα έχετε διπλά οφέλη: αφενός, θα έχετε βρει μια καλή κρυψώνα για την τηλεόρασή σας και, αφετέρου, θα έχετε αποκτήσει ένα όμορφο έπιπλο που θα συμπληρώνει και θα αναβαθμίζει τη διακόσμηση του χώρου σας. Δείτε εδώ 5 απίστευτες σπιτικές κρυψώνες για άλλα αντικείμενα.

Αγαπάτε τα ταξίδια Οπότε βάλτε την TV στο χάρτη. Κρεμάστε πάνω από τη συσκευή ένα χάρτη σε ρολό (όπως θα κρεμούσατε το πανί ενός προτζέκτορα) τον οποίο μπορείτε να κατεβάζετε ή να ανεβάζετε ανάλογα με το αν θέλετε να δείτε τηλεόραση. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, και θα κρύψετε την αντιαισθητική τηλεόραση και θα δώσετε στο χώρο σας μία κομψή vintage νότα.

 

Πηγή: spirossoulis.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ