78χρονος ο αποστολέας του “ύποπτου” φακέλου στο σπίτι της Τσατάνη

Λύθηκε το μυστήριο με το ποιος ήταν ο αποστολέας του φακέλου με την Καινή Διαθήκη, προς την εισαγγελέα Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, που το μεσημέρι της Τρίτης προκάλεσε το συναγερμό των αστυνομικών αρχών.

Ο συνταξιούχος άνδρας ήθελε με αυτόν τον τρόπο να εκδηλώσει την συμπαράστασή του προς τη δικαστική λειτουργό, η κατοικία της οποίας έγινε πρόσφατα στόχος βομβιστικής επίθεσης από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν χθες και τον εντόπισαν στο σπίτι του, με τον θεοσεβούμενο 78χρονο να τους απαντά αφοπλιστικά: «Έστειλα την Καινή Διαθήκη για να τους φυλάει ο Θεός».

Ο φάκελος, πάνω στον οποίο υπήρχαν όλα τα στοιχεία του αποστολέα, εκτός από την Καινή Διαθήκη, περιείχε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έγραφε: «Σας εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας και καλό κουράγιο για τα όσα περνάτε. Να σας έχει καλά ο Θεός».

Η έκπληξη των αστυνομικών μεγάλωσε, όταν ο 78χρονος τους είπε ότι είχε κάνει το ίδιο με την αποστολή του Ιερού Κειμένου της Καινής Διαθήκης, συνοδευόμενο από ιδιόχειρη επιστολή του, και στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, ο οποίος είχε γίνει στόχος τρομοκρατών τον Απρίλιο του 2014 όταν του είχαν στείλει πακέτο-βόμβα στο γραφείο του.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε επίσης:

Ο Πρόεδρος έκλεβε τον φούρνο του χωριού

Αir condition με… αριθμό προτεραιότητας – ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ