Οργισμένοι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ με τις δηλώσεις του Μπουτάρη για την επιστράτευση

“Οργή και αγανάκτηση” για τη δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος είπε ότι θα ζητήσει από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη να κάνει επιστράτευση στον ΟΑΣΘ, εκφράζει σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο των εργαζομένων στον οργανισμό.

“Η προτροπή του για επιστράτευση των εργαζομένων, για το γεγονός και μόνο ότι αντίκειται στους νόμους του κράτους, δεν αρμόζει σε έναν θεσμό της πόλης και μάλιστα δημοκρατικά εκλεγμένο”, επισημαίνει στην ανακοίνωση ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), Δημήτρης Τσερμενίδης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσερμενίδης υπογραμμίζει ότι “δεν θα ασπαστούμε την μνημονιακή άποψη του δημάρχου, ότι οι εργαζόμενοι πλέον θα πρέπει να εργάζονται απλήρωτοι και αδιαμαρτύρητα σε συνθήκες γαλέρας και σύγχρονων γκούλαγκ”.

Προσθέτει επίσης ότι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου αύριο, στις 2 μετά το μεσημέρι, να προσέλθουν στη συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπουτάρης για τον ΟΑΣΘ: Θα ζητήσω από τον Σπίρτζη να κάνει επιστράτευση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ