Αυτοκίνητο “μπούκαρε” σε μανάβικο – ΦΩΤΟ

Το μικρό μανάβικο που βρίσκεται στην πλατεία Αυγερινού στον Πύργο καταστράφηκε ολοσχερώς καθώς ένα αυτοκίνητο εισέβαλε μέσα σε αυτό χωρίς να υπάρξουν τραυματίες. 

Όπως ανέφερε χθες το πρωί η ιδιοκτήτρια του μανάβικου που βρίσκεται στην οδό Στεφανοπούλου στον Πύργο, Χρυσή Λόξα, τα ξημερώματα κλήθηκε από την Τροχαία του Πύργου, που την ενημέρωσε για το ατύχημα που είχε συμβεί. Μόλις η ιδιοκτήτρια έφτασε στο σημείο, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, καθώς το μανάβικο που διατηρεί στην περιοχή, είχε υποστεί τεράστιες ζημιές, όπως ανέφερε, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

 

 

«Είχαμε ένα ατυχές γεγονός γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, όπου μας κάλεσε η Τροχαία και μας ανέφερε πως είχε μπει ένα αυτοκίνητο μέσα στο μαγαζί μας. Πανικοβλημένοι φτάσαμε εδώ αλλά δεν μπορούσαμε να δούμε εσωτερικά, καθώς το όχημα είχε κλείσει εντελώς την είσοδο και δεν μπορούσαμε ούτε να μπούμε μέσα. Από εκείνη την ώρα προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας καθώς έχουν καταστραφεί τα πάντα. Μέσα και έξω είναι διαλυμένα, τελάρα, εμπορεύματα, τζαμαρίες, πάγκοι και η ζημιά είναι πολύ μεγάλη», ανέφερε η κ. Λόξα.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ