Χασίς με courier

Χασίς με courier

Δύο Πακιστανούς, 20 και 29 ετών και έναν 25χρονο Βούλγαρο συνέλαβαν αστυνομικοί στο Λασίθι για διακίνηση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο, την ώρα που παραλάμβανε δέμα, το οποίο περιείχε κάνναβη, από εταιρεία courier.

Οι συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν στη σύλληψη και των άλλων δύο ανδρών, που εμπλέκονταν στην υπόθεση.

Όπως ανακοινώθηκε, ο 20χρονος εντοπίστηκε κατά το χρόνο που παραλάμβανε δέμα από γραφείο εταιρείας ταχυμεταφορών και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 33 όμοιες συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 98 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε στο ίδιο σημείο και συνελήφθη ο 25χρονος τη στιγμή που θα παραλάμβανε την ανωτέρω ποσότητα από τον 20χρονο.

Κατά την αστυνομική προανάκριση από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Ιεράπετρας, ταυτοποιήθηκε ως τελικός αποδέκτης της ανωτέρω ποσότητας ο 29χρονος, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Πηγή: Flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ