25η Μαρτίου: “Ειρήνη παντού” το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν μαθητές στην παρέλαση της Αθήνας – ΦΩΤΟ

Και με αντιπολεμικά μηνύματα η μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, στην Αθήνα. 

Μεταξύ των φωτογραφιών που ξεχώρισαν από την φετινή παρέλαση των μαθητών σχολείων της Αθήνας, που τίμησαν την Εθνική Επέτειο της Επανάστασης του 1821, είναι εκείνες κάποιων μαθητών που επέλεξαν να στείλουν ένα μήνυμα για την ανάγκη τερματισμού της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

“Ειρήνη παντού”, έγραφε το μήνυμα στο μπλουζάκι ενός μαθητή, ενώ το σήμα της ειρήνης είχε “κρεμάσει” στην μπλούζα του ο σημαιοφόρος.

παρέλαση 25η Μαρτίου

παρέλαση - 25η Μαρτίου

 

Η μαθητική παρέλαση πραγματοποιήθηκε σήμερα με σύμμαχο τον καλό καιρό και παρουσία κόσμου, που παρακολουθούσε και χειροκροτούσε τις μαθήτριες και τους μαθητές από απόσταση και με τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

παρέλαση - 25η Μαρτίου

παρέλαση - 25η Μαρτίου

παρέλαση - 25η Μαρτίου

Επικράτησε συγκίνηση και υπερηφάνεια για τις μικρές μαθήτριες και τους μαθητές, που εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.

παρέλαση - 25η Μαρτίου

παρέλαση - 25η Μαρτίου

Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί υπήρχαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό και του τραμ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ