25 κόλπα για αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα!

25 κόλπα για αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα!

Σας είναι δύσκολο να κάνετε πολύ καιρό δίαιτα ή να πηγαίνετε συστηματικά στο γυμναστήριο; Βρετανοί ειδικοί έχουν μερικές συμβουλές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος (ή έστω να δείχνετε πιο αδύνατοι) δίχως καν να προσπαθήσετε.

1. Σκεφθείτε πως είστε αδύνατοι. Έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να χάσετε βάρος, εάν ονειρεύεστε συνεχώς τον νέο, αδύνατο εαυτό σας. Και όσο πιο αληθινή είναι η εικόνα που δημιουργείτε στο μυαλό σας, τόσο πιο έντονη θα είναι η επιθυμία σας να την πραγματοποιήσετε.

2. Να πίνετε νερό. Είναι εύκολο να μπερδέψετε την δίψα με την πείνα και να απλώσετε το χέρι σε ένα μπισκότο, ενώ στην πραγματικότητα θέλετε ένα ποτήρι νερό. Φροντίστε, συνεπώς, να είναι καλά ενυδατωμένος ο οργανισμός σας. Για να μπορέσετε να επιτύχετε τον στόχο των οκτώ ποτηριών νερού που συνιστούν πολλοί ειδικοί, φροντίστε να έχετε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό στο γραφείο σας ή στο ψυγείο, από το οποίο θα πίνετε συνεχώς στη διάρκεια της ημέρας.

3. Να τρώτε περισσότερα φασόλια και φακές. «Όλα τα όσπρια έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, δηλαδή αυξάνουν αργά και σταθερά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, με αποτέλεσμα να αργεί να αναπτυχθεί το αίσθημα της πείνας», λέει η διατροφολόγος δρ Ουέντυ Ντόϋλ. Προσπαθήστε να προσθέτετε διάφορα είδη οσπρίων στις σάλτσες για ζυμαρικά, στις σούπες και στα βραστά φαγητά με κρέας για να τα κάνετε πιο χορταστικά, δίχως να αυξάνετε την περιεκτικότητά τους σε λίπη ή θερμίδες.

4. Μην ξεχνάτε κανένα γεύμα. «Η διατήρηση σταθερών των επιπέδων σακχάρου στο αίμα έχει ζωτική σημασία, αν θέλετε να αποφύγετε τις… κρίσεις πείνας που σας οδηγούν στο τσιμπολόγημα και την πολυφαγία», επισημαίνει η δρ Ντόϋλ.

5. Πάρτε χρώμα. Το καφέ δέρμα πάντοτε μάς κάνει να δείχνουμε πιο αδύνατοι απ’ όσο το λευκό _ και η καλή εμφάνιση πάντοτε τονώνει το ηθικό, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να προσέξετε με νέο κουράγιο τη σιλουέτα σας. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, ένα προϊόν αυτομαυρίσματος, για να μοιάζετε σαν να ολοκληρώσατε μόλις την ηλιοθεραπεία σας.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ