Εξασφαλίστε την υγεία των δοντιών σας εξοικονομώντας χρήματα!

Εξασφαλίστε την υγεία των δοντιών σας εξοικονομώντας χρήματα!

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

Γράφει η Δέσποινα Κωστομοίρη- Χειρουργός Οδοντίατρος / Ειδικευμένη στην αισθητική οδοντιατρική / Διευθύντρια της Athens Life Smile

Δυσκολεύεστε να ανταπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και αμελείτε την επίσκεψη στον οδοντίατρο; Μάλλον θα το πληρώσεττε ακριβά.

Η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των οδοντιατρικών προβλημάτων αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο όχι μόνο για την διατήρηση της καλής υγείας των δοντιών αλλά και για την εξοικονόμηση χρημάτων. Ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε, που ο περιορισμός των εξόδων είναι βασικό μέλημά μας, θα πρέπει να γίνει απολύτως σαφές και κατανοητό ότι τα θέματα υγείας δεν περιορίζονται ούτε μεταχρονολογούνται.

Η χρήση φαρμάκων χωρίς διάγνωση, καλύπτει το σύμπτωμα αλλά δεν καταπολεμά την αιτία. Ιδιαίτερα στα οδοντιατρικά προβλήματα, μια συντηρητική θεραπεία με μικρό κόστος (π.χ. ένα σφράγισμα), μεταχρονολογημένα μπορεί να καταλήξει σε απονεύρωση –άξονα- στεφάνη, με πολλαπλάσιο κόστος ή ακόμα και σε εξαγωγή δοντιού.

 

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ