Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εκδικάσθηκε στο ΣτΕ η Αίτηση Ακύρωσης της Πλεύσης Ελευθερίας για τις εκλογές του 2019

Εκδικάσθηκε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας η Αίτηση Ακύρωσης της Πλεύσης Ελευθερίας για το ζήτημα της επανακαταμέτρησης των ψήφων στις εκλογές του 2019, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Διεκδικούμε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος για λόγους διαφάνειας και πραγματικής δημοκρατίας. Για να μην έχουμε επανάληψη των φαινομένων στις επόμενες εκλογές, που πλησιάζουν» αναφέρει στην ανάρτησή της η επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας”.

Η ανάρτηση που έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Σήμερα εκδικάσθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας η Αίτηση Ακύρωσης της Πλεύσης Ελευθερίας για το ζήτημα της επανακαταμέτρησης των ψήφων στις εκλογές του 2019.

Η επανακαταμέτρηση που τότε ξεκινήσαμε, με συνεργεία σε όλη την Ελλάδα, ανέδειξε σοβαρές αποκλίσεις από τα ανακοινωθέντα αποτελέσματα και σοβαρές παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας. Όμως ο έλεγχος διακόπηκε πριν ολοκληρωθεί, με πράξη της Διοίκησης.

Διεκδικούμε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος για λόγους διαφάνειας και πραγματικής δημοκρατίας. Για να μην έχουμε επανάληψη των φαινομένων στις επόμενες εκλογές, που πλησιάζουν.

Και για να προστατευθεί το δικαίωμα κάθε πολίτη, με την ψήφο του, να διαμορφώσει γνήσια την σύνθεση του Κοινοβουλίου και να καθορίσει τη διακυβέρνηση, αλλά και την αντιπολίτευση στη χώρα.

Όπως επιτάσσει η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας. Θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου για την ενημέρωση των πολιτών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ