Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8 για “Turkaegean”: Το παίζουν δήθεν επιτελικοί και κοιμούνται με τα τσαρούχια

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 δήλωσε “ήταν μια μεγάλη αποτυχία για την χώρα στο ΝΑΤΟ, γιατί βλέπουμε ότι η Τουρκία με τον τρόπο που πολιτεύεται και διαπραγματεύεται σπρώχνει με τον όγκο της και αποσπά πράγματα”.

“Μετά από αυτή την εξέλιξη των τριών τελευταίων μηνών, από το δείπνο στον Βόσπορο μέχρι την επίσκεψη στις ΗΠΑ, μπορούμε να πούμε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει πετύχει στην εξωτερική πολιτική; Τι άλλο πρέπει να συμβεί στη χώρα για να πούμε ότι τα πράγματα δεν είναι σε καλή τροχιά;” σχολίασε.

“Ο κ. Γεωργιάδης θα αρχίσει να εφευρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες ότι δεν φταίει αυτός, φταίει κάποιος άλλος. Έπρεπε να έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους ανοιχτά. Ενώ το παίζουν δήθεν επιτελικοί και δήθεν άριστοι και κοιμούνται με τα τσαρούχια” ανέφερε σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την προκλητική καμπάνια της Τουρκίας«Turkaegean».

“Φαντάζεστε, που δεν θα συνέβαινε σε εμάς αυτό, δεν λέω ότι σε όλα είμαστε καλοί και εμείς κάναμε λάθη, τι θα γινόταν; Αν είχε γίνει αυτό σε εμάς και παίρνατε συνέντευξη από τον κ. Γεωργιάδη τι θα έλεγε; Τι θα έκαναν στη Βουλή; Θυμάστε την φασαρία που έκαναν με τα προηγούμενα σήματα που είχε η Β. Μακεδονία με το παλιό όνομα και τα κρασιά; Φανταστείτε τι θα έκαναν σήμερα” συμπλήρωσε.

“Είναι σαφές ότι πάμε σε εκλογές και κάποιοι θα επιχειρήσουν να αλλάξουν την ατζέντα. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τους θεσμούς αλλά ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πολιτικός που αποφάσισε να στείλει τους πολιτικούς του αντιπάλους στα ειδικά δικαστήρια” επεσήμανε ο κ. Ζαχαριάδης.

“Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ