Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Η χώρα αυτή τη στιγμή δεν έχει κυβέρνηση, έχει μόνο υποψήφιους βουλευτές

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην Κάτια Μακρή στον Realfm 97,8 δήλωσε ότι “από τον κ. Μητσοτάκη σε θέματα πολιτικής ειλικρίνειας και ευθύτητας λίγα πράγματα μπορείς να περιμένεις, όχι τώρα που είναι πρωθυπουργός αλλά ήδη από τότε που ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης”.

“Το ζήτημα δεν είναι τι περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Μητσοτάκη. Θυμάστε κανέναν πρωθυπουργό στην μεταπολίτευση, ο οποίος επικαλέστηκε ως δικαιολογία εκλογών ότι ο πολιτικός μου αντίπαλος είναι τοξικός;” πρόσθεσε.

“Η χώρα αυτή τη στιγμή δεν έχει κυβέρνηση, δεν έχει υπουργούς, έχει μόνο υποψήφιους βουλευτές. Μπείτε στο instagram να δείτε τις αναρτήσεις των κορυφαίων υπουργών” σχολίασε.

“Η Ελλάδα δεν μπορεί να λειτουργεί ως τζίτζικας αλλά ως μέρμηγκας. Να προετοιμάζεται για τον δύσκολο χειμώνα” συμπλήρωσε.

“Ο κ. Βορίδης, εδώ και πολύ καιρό ως υπουργός Εσωτερικών με εντολή του Μαξίμου βεβαίως, προσπαθεί να κάνει ρουσφέτια και τοποθετήσεις και διευθετήσεις σε μετακλητούς υπαλλήλους μέχρι το τελευταίο λεπτό. Προχθές μας έφερε για τις αποκεντρωμένες διοικήσεις, τοποθετήσεις 7 κομματικών στελεχών της ΝΔ. Δεν μπορεί η χώρα να συνεχίσει να πορεύεται με τον γαλάζιο στρατό και μέσα στην προεκλογική περίοδο” είπε ο κ. Ζαχαριάδης.

“Μπορούμε να συνεργαστούμε με όποιον θέλει και με όποιον μπορούμε να δημιουργήσουμε όρους προγραμματικής σύμπτωσης προκειμένου η χώρα να γυρίσει σελίδα με προοδευτικό πρόσημο” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ