ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθητών του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, έπειτα από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών από την Κρήτη, o οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκων μαθητών του.

“Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου τηλεφωνικά στους αριθμούς 28410-91410 και 28410-91413 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία του που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Ο προπονητής πολεμικών τεχνών κρίθηκε την περασμένη Δευτέρα προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.  Πεπεισμένος ότι υπάρχουν κι άλλοι αθλητές, που βίωσαν κακοποιητική συμπεριφορά από τον προπονητή πολεμικών τεχνών, δήλωσε ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα οποία ήδη έχουν καταθέσει σε βάρος του 46χρονου, στην Κρήτη.

Ο ίδιος επιχείρησε να αντικρούσει τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για ενορχηστρωμένο σχέδιο σε βάρος του από ανταγωνιστή του στον χώρο του αθλητισμού.

Πάντως, ο πατέρας των τεσσάρων από τους οκτώ αθλητές που έχουν ήδη καταθέσει σε βάρος του 46χρονου, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο και καλεί όσους γνωρίζουν να καταθέσουν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως “δεν υπάρχουν αυτά, ότι είναι μεθοδευμένα ή από κάποιον ανταγωνιστή. Δεν θέλω να μπω, όμως, σε λεπτομέρειες διότι είναι κι αυτό μέσα στη δικογραφία. Να αφήσουν τον εκνευρισμό, τον θυμό και να δουν με ψύχραιμα πράγματα οι παλαιότεροι που ήταν στο γυμναστήριό του. Ό,τι ξέρουν, να κατέβουν να το καταγγείλουν. Διότι υπάρχουν χειρότερα πράγματα απ’ αυτά που έκαναν στα επτά παιδιά“.

Ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών αποκάλυψε πως καθυστέρησε για λίγο την καταγγελία στις Αρχές, καθώς αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. “Εμένα και στο σπίτι μου σαν βόμβα έπεσε. Πού να τα ξέρουμε εμείς αυτά τα πράγματα. Εάν τα ξέραμε, δεν θα ξαναπηγαίναμε… Θα ήταν πιο νωρίς οι εξελίξεις αυτές”, πρόσθεσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος επιθυμεί να καλέσει ως μάρτυρες υπεράσπισής του νυν αθλητές, που είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία και μέχρι στιγμής τοποθετούνται υπέρ του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ