Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Δεν κατεβαίνουμε για να χάσουμε

Ο Κώστας Ζαχαριάδης μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 και δήλωσε πως «ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα και σοκ. Ήταν μη αναμενόμενο για εμάς. Το έχουμε όμως αφήσει πίσω μας. Δεν έχουμε έναν δεύτερο κύκλο των εκλογών αλλά μια νέα μάχη της κάλπης».

«Στο πρόγραμμά μας θα ρίξουμε το βάρος. Ένα στοιχείο της αυτοκριτικής μας είναι ότι έπρεπε να είχαμε ρίξει περισσότερο βάρος στα προγραμματικά στοιχεία παρά στο σχήμα διακυβέρνησης της χώρας» πρόσθεσε.

«Δεν κατεβαίνουμε για να χάσουμε» επεσήμανε. «Δεν κοιτάμε να μεγαλώσουμε το χωράφι μας, όπως κοιτάνε άλλα κόμματα αυτή τη στιγμή» σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Το δικό μας πρόγραμμα είναι πρόγραμμα ολοκληρωμένο, αντιπαραθετικό στο πρόγραμμα της ΝΔ και με βάση αυτό διεκδικούμε την ψήφο του λαού» ανέφερε.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη της επικοινωνίας, τουλάχιστον, που είχαμε στις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές και πολλαπλασίασαν την διαφορά κατά τη γνώμη μου. Ένα μεγάλο ποσοστό των συμπολιτών μας αποφάσισε τι θα ψηφίσει την τελευταία στιγμή. Όσον αφορά τα μερίσματα, το ύψος της φορολόγησης ήταν από την τρόικα στο 15%. Η δική μας κυβέρνηση το χαμήλωσε στο 10%. Τώρα τους έχει πιάσει ένας αλαλαγμός στη ΝΔ ότι θέλουμε να πνίξουμε τον κόσμο στους φόρους, να διαλύσουμε τα εισοδήματα κτλ.» περιέγραψε.

«Απαντώ με σαφήνεια, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν είναι στις προτεραιότητές μας. Δεν είναι το ζήτημα αυτή τη στιγμή τι θα κάνουμε με αυτόν τον φόρο αλλά τι θα κάνουμε με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα και τον ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης. Εμείς θέλουμε να μειωθούν αυτοί οι άδικοι έμμεσοι φόροι» σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ