Υπουργοί μεταξύ… τρόικας και ντέρμπι

Υπουργοί μεταξύ… τρόικας και ντέρμπι

 

Η καθυστέρηση στην ώρα έναρξης των συναντήσεων της τρόικας με τους υπουργούς, το απόγευμα της Κυριακής, έδωσε σε ορισμένους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, έστω για λίγα λεπτά, το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, το ραντεβού του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα, αλλά μετατέθηκε για μία ώρα αργότερα, όπως και τα επόμενα των δανειστών με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

 

Άδραξαν την ευκαιρία

Αφού, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κωστής Χατζηδάκης βρήκαν την ευκαιρία, δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Έτσι μπήκαν, μαζί και με την υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, στην αίθουσα των δημοσιογράφων του υπουργείου Οικονομικών για να απολαύσουν λίγα λεπτά από το ντέρμπι, παρότι ανήκουν σε διαφορετικά (ποδοσφαιρικά) στρατόπεδα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι Ολυμπιακός, ενώ ο Κωστής Χατζηδάκης και η Εύη Χριστοφιλοπούλου είναι φίλα προσκείμενοι στον Παναθηναϊκό.

Είναι, λοιπόν, η στιγμή που κερδίζει το πέναλτι ο Ολυμπιακός και του δίνεται η ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στο ένα γκολ. Η αγωνία κορυφώνεται, αλλά η αστοχία στην εκτέλεση αναγκάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποσυρθεί (προφανώς απογοητευμένος) από την αίθουσα των δημοσιογράφων και να πάει να πάρει σειρά για το ραντεβού με την τρόικα.

Αντιθέτως, ο Κωστής Χατζηδάκης όχι απλώς είδε «ζωντανά» και το τρίτο γκολ της αγαπημένης ομάδας του, αλλά ακόμη και τις αθλητικές εκπομπές που ακολούθησαν.

 

Πηγή: Έθνος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ