Χριστοφιλοπούλου: Δεν θα κλυδωνιστεί η κυβέρνηση

Χριστοφιλοπούλου: Δεν θα κλυδωνιστεί η κυβέρνηση

Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή το θερμόμετρο που ανεβαίνει στο πολιτικό σκηνικό και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, καθώς και για την κινητικότητα.

«Κανείς δεν μπορεί να είναι ήσυχος. Οι απεργίες, όσο και αν έχουν πολιτικές προεκτάσεις και υποκινήσεις, δεν γίνονται με τρόπο που να λείπει η ένταση. Όταν υπάρχουν διαδηλώσεις χωρίς ένταση και βία, αυτές μπορούν να βοηθήσουν», σχολίασε αρχικά η κ. Χριστοφιλοπούλου και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση θα σταθεροποιηθεί δεν θα κλυδωνιστεί.

«Το διακύβευμα των επομένων μηνών είναι μεγάλο. Πρέπει να μέινει η κυβέρνηση, τουλάχιστον μέχρι την προεδρική εκλογή», σχολίασε ακόμα η κ. Χριστοφιλοπούλου και συνέχισε:

«Πρέπει οι πολιτικοί να αρχίσουν να αλλάζουν σταθερά προς την αναπτυξιακή κατεύθυνση. Αν δεν γίνει αυτό, τότε υπάρχει φόβος και για μας δυστυχώς και για την Ευρώπη.

Για την κινητικότητα η κ. Χριστοφιλοπούλου είπε: «Σήμερα εκδίδονται οι κοινές υπουργικές αποφάσεις που αφορούν την κινητικότητα του Σεπτεμβρίου. Έχουμε σχεδόν πλησιάσει τους στόχους των 12.500 χιλιάδων».

«Το επόμενο βήμα είναι να κερδίσουμε και σε επιχειρήματα. Η διαθεσιμότητα πρέπει να γίνει ένας μόνιμος μηχανισμός του δημοσίου», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Η δέσμευση της χώρας για αποχωρήσεις είναι 4.000 μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο στόχος είναι αυτές να προέλθουν μετά από αξιολόγηση».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ