Βούτσης: Να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα η συζήτηση – ΒΙΝΤΕΟ

“Θα παρακαλούσα εκ μέρους της κυβέρνησης να τηρηθεί το χρονικό όριο που όρισε η πλειοψηφία στη Διάσκεψη των προέδρων” είπε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, εκφράζοντας έτσι την άποψη ότι πρέπει να ολοκληρωθεί έως τα μεσάνυχτα η συζήτηση. 

“Εξ όσων γνωρίζω ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα τοποθετηθο��ν” σημείωσε προσθέτοντας:

“Είναι σε γνώση σας ότι από χθες είχαμε εκφράσει αυτό το αίτημα με την ευχέρεια που θα υπήρχε χθες το βράδυ να γίνονταν οι επιτροπές έτσι ώστε στους σωστούς χρονους να λειτουργούσε με μεγαλύτερη άνεση η ολομέλεια.

Δεν έγινε εφικτό για λόγους που δεν είναι επί της παρούσης. Θα παρακαλούσα να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που η πλειοψηφία της διασκεψης έθεσε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να λήξουμε κατά τη θέληση της κυβερνήσεως”

“Με την διευκρίνιση ότι η ενημέρωσή μου είναι η αντίθετη, είναι αυτή που ανέφερα μετά από επικοινωνία μου με τον Πρωθυπουργό, θα δώσω το λόγο σε όποιον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο επιθυμεί να τοποθετηθεί” απάντησε η πρόεδρος της βουλής. 

Τελικά δεν ζήτησε κανείς το λόγο, εκτός από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος τοποθετήθηκε και μετά ακολούθησε η ψηφοφορία επί των δύο προτάσεων δι’ ανάτασεως των χειρών.

  

 

Διαβάστε επίσης

Την δική της πρόταση έθεσε σε ψηφοφορία η Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ