ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Ο Τσίπρας είναι μαγική εικόνα

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Ο Τσίπρας είναι μαγική εικόνα

Τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι η κρίση έφερε υποχώρηση της δημοκρατίας, σχολίασε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η κ. Βούλτεψη επισήμανε: «Σήμερα, είναι μία μεγάλη μέρα, είναι η μέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας. Έχουμε σαράντα χρόνια δημοκρατία στην πατρίδα μας και θεωρώ ότι αυτό το οποίο υποχώρησε, με αφορμή και τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν είναι η δημοκρατία, είναι η αντίληψή μας για τη δημοκρατία, τονίζοντας το εξής: «Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο».

Παράλληλα, η κ. Βούλτεψη άσκησε σφοδρή κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας είναι μαγική εικόνα, καθώς, όπως υποστήριξε, εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα. Υπογράμμισε, επίσης ότι ο κ. Τσίπρας αμφισβητείται μέσα στο ίδιο του το κόμμα, σημειώνοντας «δεν έχουμε αισθανθεί καμία πίεση ούτε μπορούμε να αισθανθούμε, γιατί ο κ. Τσίπρας αμφισβητείται μέσα στο ίδιο του το κόμμα».

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Ακολουθεί κι άλλο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Προτάσεις για φοροελαφρύνσεις υπέβαλε το ΠΑΣΟΚ στον Γκίκα Χαρδούβελη

ΚΚΕ: Η δημοκρατία που εγκαθιδρύθηκε είναι ταξική

Παπούλιας: Η κρίση έφερε υποχώρηση της Δημοκρατίας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ