ΒΙΝΤΕΟ-Σταμάτης: Επιπόλαια επικίνδυνη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Σταμάτης: Επιπόλαια επικίνδυνη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

 

«Αστήριχτη, επιπόλαια επικίνδυνη και αβαθή» χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ΕΡΤ.

Ο κ. Σταμάτης εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «αν θα μπορούσε να συσταθεί μία Εξεταστική Επιτροπή ήταν για να διερευνηθεί η παράνομη συμπεριφορά αυτών που κατέχουν το Ραδιομέγαρο και εκείνων που έχουν την ηθική ευθύνη, των ηθικών αυτουργών και είστε εσείς».

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «το μαύρο που παρουσίασε η τηλεόραση είναι δική μας επιλογή γιατί εσείς δεν το θέλαμε μαύρο, το θέλατε κόκκινο και όταν λέω κόκκινο, με αίμα».

Ο υπουργός απάντησε σε όσους, όπως είπε «έθεσαν ερώτημα κατά πόσο η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει να συνεργαστεί για το σχηματισμό κυβέρνησης με τη Χρυσή Αυγή», τονίζοντας: «Δεν θα κουραστούμε να σας το λέμε, αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Τέτοιο πολιτικό γάμο που ονειρεύεστε, δεν θα τον δείτε. Όμως σε λίγη ώρα θα γίνουμε μάρτυρες ενός πολιτικού αρραβώνα. Θα ψηφίσετε από κοινού με τη Χρυσή Αυγή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Σας ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο».

Επίσης, ο υπουργός Επικρατείας ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τον βίο της» και σημείωσε ότι «δεν είναι πρόθεση του κ. Σαμαρά να μείνει τέσσερα χρόνια, είναι πολιτική απόφαση».

«Η κυβέρνηση έχει ευθύνη και δεν μπορεί να παίξει μικροκομματικά παιχνίδια πάνω στο θέμα της ημερομηνίας των εκλογών», ανέφερε ο Δημήτρης Σταμάτης.  

 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ