ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης: Η απάντηση μας στην ΧΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης: Η απάντηση μας στην ΧΑ

Απάντηση στις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής έδωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης από το βήμα της Βουλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως θέση του κόμματος του είναι η συνέχιση της έρευνας της δικαιοσύνης για την εγκληματική δράση των στελεχών της Χρυσής Αυγής και έκανε λόγο για δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στην Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.

«Η έρευνα της δικαιοσύνης για τις εγκληματικές πράξεις στελεχών της Χρυσής Αυγής, και όχι για τις απεχθείς τους ιδέες, πρέπει να συνεχιστεί απερίφραστα. Εμείς δεν είμαστε όψιμοι αντιναζιστές», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Νωρίτερα, την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, προκάλεσε η κριτική του κ. Παπαδημούλη για την αντίδραση της φρουράς στο επεισόδιο των ξυλοδαρμών από τον υιό Μπαλτάκο.

«Για το θέμα αυτό έγινε συζήτηση στη Διάσκεψη των Προέδρων χθες και ενημέρωσα ότι ζήτησα αυστηρά, να έχω πλήρη ενημέρωση αυτού του τραγικού και κακού γεγονότος για τη Βουλή», είπε ο πρόεδρος της Βουλής και σχολίασε πως «άγνωστο γιατί, ο κ. Παπαδημούλης βάλλει με εμπάθεια προσωπικά εναντίον του λέγοντας ότι είναι κρυπτόμενος».

Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε πως ζήτησε αμέσως ΕΔΕ και παρουσίασε προσωρινό πόρισμα στη διάσκεψη, ενώ σημείωσε πως, «εδώ δεν είναι αστυνομία, αλλά φρουρά», η οποία δεν μπορεί να συλλάβει αλλά να απομακρύνει και να παραδώσει στην αστυνομία.

 

Δείτε το βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ