ΒΙΝΤΕΟ- Πάγκαλος:Την ίδια άποψη ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ

ΒΙΝΤΕΟ- Πάγκαλος:Την ίδια άποψη ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ

 

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος για την επίθεση που δέχθηκε με γιαούρτια και πέτρες, μαζί με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε ταβέρνα, ενώ όπως είπε «υπάρχουν κόκκινοι και μαύροι φασίστες».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνει μία απλοϊκή ερμηνεία για τη λογική των δύο άκρων για να βολέψει τα δικά του “αμαρτήματα”. Η άποψη ότι εσύ κρίνεις και ότι ξέρεις καλύτερα τι είναι σωστό, τι πατριωτικό και απαγορεύεις στους άλλους, οι οποίοι δεν έχουν την ίδια άποψη με σένα, να μιλάνε ελεύθερα, είναι άποψη ίδια και στη Χρυσή Αυγή και στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή το γιαούρτι που πέταξαν σε μένα ήταν προοδευτικό και οι μπουνιές του κ. Ηλιόπουλου είναι φασιστικές; Αυτοί είναι αριστεροί και προοδευτικοί; Υπάρχουν μαύροι φασίστες υπάρχουν και κόκκινοι φασίστες», ανέφερε ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Αναφορικά με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «η νομοθεσία επιτρέπει την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και πρέπει να διορθωθεί».

«Αυτή η νομοθεσία όμως να μην αφορά μόνο τη Χρυσή Αυγή, να αφορά μια σειρά από θέσεις ιδιαίτερα όταν προβάλλονται μέσα στη Βουλή και έχουν ανατρεπτικό χαρακτήρα για το πολίτευμά μας», υπογράμμισε και εξήγησε: «Δεν είναι οι μόνοι που έχουν παραβατική συμπεριφορά. Εγώ θυμάμαι τον κ. Τσίπρα και τους βουλευτές του οι οποίοι ζητούσαν εκτελέσεις διαφόρων σε λόγους τους στη Βουλή, έχω ακούσει ορισμένοι να παρομοιάζονται με τον Τσολάκογλου. Οι λέξεις “δοσίλογος” και “χούντα” έχουν γίνει κοινές στο λεξιλόγιο ορισμένων που νομίζουν ότι είναι στην αριστερά και συμπεριφέρονται κατά φασιστικό τρόπο».

Ερωτηθείς για τα πρωτοφανή επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή ο Θεόδωρος Πάγκαλος έκρινε «ακραία» την ποινή που υπεβλήθη στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο από τον Αντιπρόεδρο του Σώματος, Γιάννη Δραγασάκη.

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ