ΒΙΝΤΕΟ- Οι δηλώσεις του Βενιζέλου

ΒΙΝΤΕΟ- Οι δηλώσεις του Βενιζέλου

 

Στην ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στην ανεργία και στην ανάκαμψη της οικονομίας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του για τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δύο είναι τα πιο κρίσιμα σημεία της σημερινής ανακοίνωσης της τρόικας.

«Πρώτον, γίνεται αποδεκτό από τους εταίρους μας ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να ληφθούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα. Δεν τα αντέχει ούτε η οικονομία, ούτε η κοινωνία. Δεύτερον, ανανεώνεται η δέσμευση των εταίρων μας ότι τώρα που η Ελλάδα φτάνει σε πρωτογενές πλεόνασμα, ανοίγει  ο δρόμος της περαιτέρω μείωσης του δημοσίου χρέους, ώστε αυτό να καταστεί οριστικά βιώσιμο».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόσθεσε ότι «προτεραιότητα της ελληνικής κοινωνίας είναι η ανάσχεση της ανεργίας, η διατήρηση των θέσεων εργασίας, η στήριξη των επιχειρήσεων, η ανάκαμψη της οικονομίας, η επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης».

«Η ελληνική κοινωνία θέλει ένα σύγχρονο κράτος  στην υπηρεσία του πολίτη  και απορρίπτει συντεχνιακές, παλαιοκομματικές λογικές. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε, γιατί στη συντριπτική τους πλειοψηφία αγωνίζονται να κάνουν καλά τη δουλειά τους», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ