ΒΙΝΤΕΟ-Κουβέλης: Δεν υιοθετούμε την ανευθυνότητα

ΒΙΝΤΕΟ-Κουβέλης: Δεν υιοθετούμε την ανευθυνότητα

Επίθεση στην αντιπολίτευση έκανε και ο Φώτης Κουβέλης, στη δευτερολογία του στη βουλή, όπου συζητούνται τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

“Αν παρατηρήσεις τις απόψεις της αντιπολίτευσης, θυμίζουν τις κινήσεις του εκκρεμές”, είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

“Ποιά θα ήταν η εξέλιξη αν δεν υπήρχε κυβέρνηση. Θα έβγαινε η δεν θα έβγαινε η χώρα από την Ευρωζώνη; Αυτό ήταν εκείνο που υπαγόρευσε την θέση της Δημοκρατικής Αριστεράς”, σχολίασε ο κ. Κουβέλης.

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση τόνισε:  “O αντιπολιτευτικός λόγος για να είναι αποτελεσματικός πρέπει να είναι και ειλικρινής και αυτός δεν είναι, γιατί δεν αναγνωρίζει τα βήματα που έχουν γίνει”.

“Θα μας ήταν εύκολο και βολικό στη ΔΗΜΑΡ, στο όνομα μάλιστα της ιδεολογικής καθαρότητας και σύμφωνα με εκείνο που πράξαμε αναφορικά με τα μνημόνια τα οποία καταψηφίσαμε, να μείνουμε μακριά από τα πράγματα”, επεσήμανε και κατέληξε:

“Τότε θα ήμασταν ανεύθυνοι απέναντι στην Ελλάδα και την πατρίδα. Και αυτή την ανευθυνότητα ποτέ δεν την υιοθέτησα και δεν θα την υιοθετήσουμε”.

Exit mobile version