ΒΙΝΤΕΟ-Κουίκ προς Σταϊκούρα: «Είστε μέλος μιας τραπεζικής μαφίας»

ΒΙΝΤΕΟ-Κουίκ προς Σταϊκούρα: «Είστε μέλος μιας τραπεζικής μαφίας»

Ιδιαίτερα εριστικός κι επιθετικός ήταν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ στη συζήτηση στη Βουλή για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

 “Σήμερα στην Ήπειρο έχουν φύγει εκατοντάδες κατασχετήρια ακινήτων για 1000 και 1500 ευρώ” κατήγγειλε. “Αυτή η πληροφορία μου δόθηκε και από εφοριακό και από δικαστικό επιμελητή για μία ακόμη φορά θα μπορώ να σας κατηγορήσω ότι παραμονές των εορτών είστε μέλος μιας τραπεζικής διεθνούς μαφίας που το μόνο που θέλει να κάνει είναι να πάρει τα ακίνητά μας”.

Στη συνέχεια  διάβασε από το κινητό του ένα sms που είχε στείλει επί κυβερνήσεως Παπαδήμου για τους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες κατηγορώντας ότι ενώ η Βουλή είχε ψηφίσει όπως είπε «έναν εξαιρετικό νόμο»  με εντολή Τόμσεν, τον πήρε η Βουλή πίσω μετά από ένα μήνα. «Συγχαρητήρια για τα παντελόνια που φοράτε. Θα κλείσετε τη μισή Ελλάδα στη φυλακή καταπίνοντας απόφαση που πήρατε πριν από ένα μήνα» έγραφε στο μήνυμα.

Με έντονο  ύφος  και απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα του είπε:  «Δεν ντρέπεστε να συναλλάσσεστε με τους τρίτους, να σας λένε τι θα κάνετε με τους Έλληνες; Μου θυμίζετε τους ζογκλέρ που σκαρφαλώνουν στον τρίτο, τέταρτο όροφο και κλέβουν ό,τι βρουν…»

 «Είστε οικονομολόγος, δεν θυμάμαι;» ρώτησε τον κύριο Σταϊκούρα. «Αυτοί μας έχουν φάει στην Ελλάδα, οι οικονομολόγοι και οι καθηγητάδες.»

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ