ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Διεκδικούμε την αντιμνημονιακή ψήφο

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Διεκδικούμε την αντιμνημονιακή ψήφο

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι διεκδικεί την αντιμνημονιακή ψήφο του ελληνικού λαού, ενώ παράλληλα σχολίασε και τις υποψηφιότητες στο δήμο της Αθήνας.

«Η παρουσία στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι σε όλη την Ελλάδα, στους περισσότερους δήμους. Θα δοθεί πολιτική μάχη. Εμείς κατεβάζουμε δημάρχους στις μεγάλες πόλεις και διεκδικούμε την αντιμνημονιακή και την πατριωτική ψήφο του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον Βασίλη Καπερνάρο, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Καπερνάρος θα είναι αυτός που θα επαναφέρει την Αθήνα σε μία ασφαλή πόλη. «Δεν μπορεί οι δήμαρχοι να εξαρτώνται από τον εκάστοτε προμηθευτή, ο οποίος τους πιέζει είτε μέσω της κυβέρνησης είτε μέσω του Φούχτελ να δώσουν τα σκουπίδια στον έναν επιχειρηματία ή στον άλλο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ανεξάρτητη επιλογή», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Σχετικά με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε ότι και οι δύο είναι κομματικές επιλογές. Όπως επισήμανε, «ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι επιλογή του Πρωθυπουργού και της ΝΔ, ενώ ο κ. Κακλαμάνης είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, ο οποίος, όμως, παραμένει βουλευτής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Συνεχίζει να είναι μέλος της ΚΟ της ΝΔ που ψηφίζει τα μνημόνια. Άρα, αποτελεί και εκείνος μία κομματική επιλογή».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι η πολιτική της βαριάς φορολογίας δεν μπορεί να συνεχιστεί, τονίζοντας ότι η λύση είναι ανάπτυξη, μέσω χαμηλής φορολογίας.

Δείτε τα βίντεο από το ΣΚΑΪ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ