ΒΙΝΤΕΟ-Γλέζος: Να καταργηθούν ορισμένα άχρηστα υπουργεία

ΒΙΝΤΕΟ-Γλέζος: Να καταργηθούν ορισμένα άχρηστα υπουργεία

Για διαστρέβλωση των λόγων του έκανε λόγο ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, μιλώντας στη Βουλή σημειώνοντας ότι «ο εσωτερικός δανεισμός μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα».

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος νωρίτερα στη Βουλή είπε: “Μια χαρά άκουσα τη δήλωση του Μανώλη Γλέζου που είπε, δεν λέμε σε κανέναν που θα βρούμε τα λεφτά. Πολύ σωστό. Πείτε μας που θα βρείτε τα λεφτά και μετά να συζητήσουμε όλα τα υπόλοιπα”.

«Χρειάζεται να καταργηθούν ορισμένα άχρηστα υπουργεία. Τι χρειάζεται το υπουργείο Βορείου Ελλάδος, τι χρειάζεται το υπουργείο Δικαιοσύνης που καταργεί μάλιστα την έννοια της δικαιοσύνης και το Σύνταγμα που μιλά για διάκριση εξουσιών», τόνισε ο Μανώλης Γλέζος και πρόσθεσε: «Αν είχαν καταργηθεί ένα σωρό υπουργεία, θα βρίσκαμε τα λεφτά».

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «ύψιστο και πρώτιστο αγαθό» το θέμα της υγείας και τόνισε αναφερόμενος στον αρμόδιο υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη ότι «προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με συμπτύξεις νοσοκομείων  και κέντρων υγείας».

«Δεν θα αρνηθώ ότι η αναδιάρθρωση των νοσοκομείων αποτελεί μία λύση . Το πρόβλημα είναι, μπορεί να λυθεί το θέμα με τα μέσα που έχει; Όχι» ανέφερε.

«Ορθολογιστική διαχείριση, κατάργηση των άχρηστων υπουργείων, επιστροφή των όσων δόθηκαν στις τράπεζες σε βάρος του λαού. Όλα αυτά αρκούν για να αναπτυχθεί η υγεία. Οι οφειλές της Γερμανίας, η εξομοίωση των εξοπλισμών και ο εσωτερικός δανεισμός», πρόσθεσε.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ