Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ έχει μικρύνει στο όνομα του εθνικού συμφέροντος

“Το ΠΑΣΟΚ έχει μικρύνει στο όνομα του εθνικού συμφέροντος” τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή την εκλογή συνέδρων για το συνέδριο της παράταξης.

“Το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύει σήμερα τους συνέδρους του και στις 5, 6 και 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο μας, με στόχο την ανασυγκρότηση και τον μετασχηματισμό του ΠΑΣΟΚ που πρέπει να λειτουργήσει ως καταλύτης για τη διαμόρφωση ενός μεγάλου προοδευτικού δημοκρατικού χώρου, που εκφράζει την λογική, τον πατριωτισμό, την προοδευτική αντίληψη για το μέλλον του τόπου. 

Το ΠΑΣΟΚ είναι μικρό, έχει μικρύνει επειδή κατέβαλε τεράστιο κόστος για τη διαχείριση της κρίσης, έχει μικρύνει στο όνομα του εθνικού συμφέροντος. Η εισφορά μας θα αποτιμηθεί ιστορικά” σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:

“Έχουμε, όμως, αποκτήσει ένα τεράστιο  δικαίωμα, το δικαίωμα να μιλάμε στο όνομα της αλήθειας. Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, γιατί το κομματικό συμφέρον για μας σημαίνει πολύ λίγα πράγματα μπροστά  στην υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος, του συμφέροντος του τόπου μας και κυρίως των παιδιών μας που έχουν δικαίωμα στο μέλλον”.

 

 Διαβάστε επίσης

Σαμαράς: Η ΝΔ προχωράει δυναμικά και ενωμένη

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα αντιλαϊκή συμφωνία

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.