Βενιζέλος: Στελέχη εκτός κομμάτων

Βενιζέλος: Στελέχη εκτός κομμάτων

Να κλείσει το θέμα της δημόσιας συζήτησης για τη διαχείριση των οικονομικών που προκαλεί αναταράξεις (και λόγω των “διαρροών”) στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά να ανοίξει για πρώτη φορά ευρεία “ατζέντα” θεμάτων που θα απασχολήσουν την πολιτική “επικαιρότητα” εφεξής, έχει αποφασίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

“Να μετατοπιστούμε από το χώρο του κουτσομπολιού στο χώρο της θεσμικής ευθύνης, της διαφάνειας και της προοπτικής”, δηλώνει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας με αφορμή την κουβέντα για τα οικονομικά του κόμματος ότι “άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι αυτές που νομίζουν ότι θα κρυφτούν και πάλι πίσω από το ΠΑΣΟΚ που τολμά την αυτοκριτική”.

“Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη τώρα πλέον από ένα success story και θα το επιβάλει στον εαυτό της και στους άλλους” προσθέτει ο κ. Βενιζέλος στο Εθνος της Κυριακής, ενώ δεν διστάζει να εκφράσει την επιθυμία “επαναπατρισμού” ψηφοφόρων, διότι “η εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ ιστορικά είναι ΠΑΣΟΚ”.

“Είναι ειρωνεία να εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της εφαρμογής της δικής μας εθνικής στρατηγικής αυτοί οι οποίοι είχαν μια καθαρά αντιμνημονιακή στάση στην πρώτη φάση” καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.

Για τα σενάρια ανασχηματισμού: “Στην κυβέρνηση να αξιοποιηθούν όλα τα ικανά στελέχη, ακόμα και εκτός κομμάτων”.

 

Πηγή: Εθνος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ