Βαρβιτσιώτης: Θα ψηφίσουμε για να στείλουμε μήνυμα στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια εθνική προσπάθεια. Όχι για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στέλνουμε ένα μήνυμα προς την Ευρώπη να εμπιστευθεί την Ελλάδα», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προσθέτοντας ότι «έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, όχι μόνο προς τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του»

«Βρισκόμαστε εδώ ώστε εσείς να δεσμευθείτε δημόσια με το ‘ναι σε όλα’ ότι θα στηρίξετε την κυβέρνησή σας», υπογράμμισε.

Παράλληλα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε την κυβέρνηση να «ομολογήσει ότι δυστυχώς απέτυχε».

«Περίμενα αυτή η διαδικασία να είναι λυτρωτική και να είναι διαδικασία ωρίμανσης. Να πούμε ότι επιτέλους κλείνει ο κύκλος του διχασμού που καλλιεργήσατε, στήσατε δομήσατε, οργανώσατε , ότι κλείνει ο κύκλος, μνημόνιο – αντιμνημόνιο, ευρώ η δραχμή», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Δεν μας απαντήσατε γιατί κάνουμε αυτή τη διαδικασία. Αφού καταφέρατε και διχάσατε τον ελληνικό λαό σήμερα ερχόσαστε να ζητήσετε εξουσιοδότηση. Είναι μέρες ιστορικής ευθύνης για όλους μας».

«Ζητάμε από την κυβέρνηση μόνο μια αλλαγή, τη ρητή δέσμευση ότι δεν θα γυρίσει την Κυριακή το βράδυ χωρίς να φέρει συμφωνία παραμονής στο ευρώ και στην Ευρώπη.

Το μείγμα των μέτρων είναι δικός σας λογαριασμός αλλά σε καμία περίπτωση δεν σας εξουσιοδοτούμε για να πάτε σε ρήξη», σημείωσε.

 

Διαβάστε επίσης:

Μακρόν: Θα τεθεί η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Λιου: H Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι είναι πιο κοντά σε συμφωνία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ