Τζιτζικώστας: Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα η ΝΔ θα μείνει ενωμένη – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο κόσμος μας θέλει ενωμένους, δεν θέλει εντάσεις» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

«Βλέπω ένα ρεύμα σε όλη την Ελλάδα υπέρ της ουσιαστικής αλλαγής της παράταξης. Και πιστεύω ότι μπορώ να εγγυηθώ, όχι μόνο την ενότητα αυτής της παράταξης αλλά κυρίως την ουσιαστική αλλαγή που θα ξαναδημιουργήσει τις προϋποθέσεις η Νέα Δημοκρατία να γίνει ένα κόμμα της κοινωνίας που θα γίνει και πάλι ελκυστικό στους πολίτες και που σιγά σιγά οι πολίτες, μετά από τις αλλαγές που θα γίνουν, θα επιστρέψουν και θα ξαναεμπιστευθούν»  σημείωσε και πρόσθεσε:

«Όποιος και να είναι ο αρχηγός τη Δευτέρα το πρωί θα τον σεβαστούμε και θα τον υπηρετήσουμε γιατί θα είναι η επιλογή του κόσμου, των φίλων και των μελών της Νέας Δημοκρατίας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία θα μείνει ενωμένη».

«Τον Κώστα Καραμανλή τον ξέρω καλά. Όταν έχει κάτι να πει το λέει πάντα ευθέως. Ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι η εκλογή νέου αρχηγού για την παράταξή μας. Ασφαλώς και αμφισβητώ τις διαρροές αυτές γιατί γίνονται από πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους που αισθάνονται την ανάγκη να τοποθετηθούν πάνω στον πανικό που τους έχει καταβάλλει τις τελευταίες ημέρες λόγω του ρεύματος της αλλαγής που έρχονται» υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε:

«Ξέρω καλά ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας υπεύθυνος πολιτικός ο οποίος αν έχει κάτι να πει στον κόσμο το λέει στα ίσια. Δεν το λέει έμμεσα και δεν χρησιμοποιεί παλιούς του συνεργάτες για να διαρρεύσει κάτι. Άλλωστε ως πρώην πρωθυπουργός έχει γραφείο Τύπου και το γραφείο Τύπου του δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης:

Η βόλτα του Τζιτζικώστα στην Αθήνα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ