Τζαμτζής: Δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα για νέα μέτρα

Τζαμτζής: Δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα για νέα μέτρα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, μίλησε στον real fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κρυφή ατζέντα μέτρων για μετά τις εκλογές.

«Θα περιμένω να δω όλα αυτά τα οποία γράφονται, δεν ξέρω πόσο βάση έχουν. Έχω ακούσει για κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στις επικουρικές. Στις υπόλοιπες συντάξεις, έχουμε τη δέσμευση του κ. Βρούτση όσο και άλλων υπουργών ότι δεν θα υπάρξει καμία μείωση», σχολίασε αρχικά ο κ. Τζαμτζής και συνέχισε:

«Εγώ μένω σε αυτά τα οποία λέει ο κ. Πρωθυπουργός και σε αυτά που δεσμεύονται οι αρμόδιοι υπουργοί. Μπορεί να γραφούν και πράγματα τα οποία να είναι σε υπερβολή ή να είναι εικασίες. Το δέχομαι αλλά δεν μπορώ να σταθώ σε αυτό».

«Μέχρι τώρα δεν έχω αντιληφθεί να υπάρχει κάποια κινητικότητα όσον αφορά το θέμα αυτό. Μειώσεις στα εφάπαξ και σε αυτά έχουν ήδη γίνει. Δεν πάμε σε νέες μειώσεις. Δεν υπάρχει κάποια κρυφή ατζέντα, μετά εκλογών. Κάθε άλλο. Η κυβέρνηση έχει φέρει μια σειρά νομοσχέδια τα οποία έπρεπε να έχουν περάσει εδώ και χρόνια από τη Βουλή», πρόσθεσε.

«Αυτή η Βουλή, παλεύει, αγωνίζεται. Δεν υπάρχει κάποια κρυφή ατζέντα την επομένη των εκλογών», σχολίασε ακόμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ