Το καρφί του Βορίδη για την “επίσκεψη” του Άδωνι στο θέατρο Βέμπο

«Εγώ δεν έχω καμία αυταπάτη για το τι είναι ο κ. Λαζόπουλος. Ο κ.Λαζόπουλος είναι αυτό που λέμε με τη γλώσσα της Αριστεράς “οργανικός διανοούμενος της Αριστεράς”. Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό του ταλέντο για να υπηρετήσει συγκεκριμένες κομματικές σκοπιμότητες και συγκεκριμένα ιδεολογικά προτάγματα», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, για το περιστατικό μεταξύ Γεωργιάδη – Λαζόπουλου.

«Επομένως, προφανώς, ο κ. Λαζόπουλος κάνει τη δουλειά του. Την ονομάζει δήθεν «σάτιρα», η πραγματικότητα είναι ότι είναι ένας στρατευμένος καλλιτέχνης. Είναι ένας καλλιτέχνης της Αριστεράς με τα όποια ταλέντα του. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει», σχολίασε ο Μάκης Βορίδης στον focus fm της Θεσσαλονίκης.

«Δεν μπορεί να σ΄ απασχολεί ο Λαζόπουλος, είναι σαν να λες ότι εγώ θα στεναχωρηθώ αν πει κάτι για μένα ο Ριζοσπάστης».

Στην ερώτηση για το αν ήταν λάθος του Άδωνι Γεωργιάδη να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, ο κ.Βορίδης απάντησε:

«Το να αναδεικνύεις τα στρατευμένο του χαρακτήρα του Λαζόπουλου είναι απολύτως θεμιτό, λογικό και σωστό, αλλα νομίζω – περίπου – αυτονόητο. Αν με ρωτάτε αν θα πήγαινα εγώ απ’ έξω, για να μπω μέσα, για να πω κάτι, οτιδήποτε, εγώ σας λέω ότι διάλογο τέτοιο δεν ανοίγω με κανέναν, ο οποίος δεν έχει θεσμικό χαρακτήρα και πλαίσιο, που σημαίνει πως πρέπει να είναι πολιτικός και εκλεγμένος.».

«Οι οργανικοί διανοούμενοι ωραία τα λένε, τονίζει ο κ. Βορίδης, συμπληρώνοντας πως «αν ήθελαν όμως, ας έβαζαν υποψηφιότητα. Όταν τους βλέπουμε στη Βουλή, βλέπουμε και το πραγματικό τους μέγεθος».

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του Αλ Τσαντίρι στον Άδωνι – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ