«Το Χόλιγουντ ετοίμαζε ταινία για την 17 Νοέμβρη» – Ποιος star θα υποδύονταν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Στην αποκάλυψη μιας εντυπωσιακή είδησης προχώρησε με ανάρτησή της στο twitter η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα.

Συγκεκριμένα, η κ. Τζαβέλα αναφέρει πως συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με παλιό της φίλο, μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια της αποκάλυψε όχι μόνο πως στο Χόλιγουντ ετοιμαζόταν ταινία για τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, αλλά και πως τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα αναλάμβανε να ενσαρκώσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ!

Για την ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ μίλησε στο enikos.gr η κ. Τζαβέλα, η οποία ανέφερε: «Η υπόθεση της 17 Νοέμβρη φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στον Σόντερμπεργκ, που θα αναλάμβανε να σκηνοθετήσει την ταινία. Έδειξε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον να φτιάξει μία ταινία δράσης με αυτό το θέμα»

Σχολιάζοντας την επιλογή του Τζορτζ Κλούνεϊ να ενσαρκώσει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη η πρώην ευρωβουλευτής ανέφερε «δεν θα ήταν κακή σαν επιλογή».

Δείτε την ανάρτηση

«Συναντήθηκα εδώ στις Βρυξέλλες με μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ , παλιό φίλο . Μου έλεγε ότι χρόνια πριν ετοίμαζαν ταινία για την 17 Νοέμβρη με σκηνοθέτη τον Σόντερμπεργκ . Δεν προχώρησε για διάφορους λόγους. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο ρόλο του Μιχάλη Χρυσχοϊδη», αναφέρει η ίδια στο twitter.


Πάντως, δημοσιεύματα του 2008, μιλούσαν πράγματι για ταινία που ετοιμαζόταν στο Χόλιγουντ για την ελληνική τρομοκρατική οργάνωση, τα οποία μάλιστα έγραφαν πως με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Νίκολας Κέϊτζ να «παίζουν» από τότε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τη σκηνοθεσία φημολογούνταν τότε πως θα αναλάμβανε ο Όλιβερ Στόουν.

Το ενδιαφέρον για τη δημιουργία ταινίας, είχε προκύψει μετά από άρθρο που είχε φιλοξενηθεί στο Vanity Fair και είχε υπογράψει ο Νίκος Γκατζογιάννης, συγγραφέας της «Ελένης»(1083).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ