Τι λέει ο Μπαργιώτας για το επεισόδιο με τον Πολάκη στη Βουλή

Στο χθεσινό περιστατικό με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη στη Βουλή αναφέρθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Κωνσταντίνος Μπαργιώτας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 Fm.

«Υπάρχει ένα θέμα με την προσέλευση των υπουργών στη Βουλή και του συγκεκριμένου ακόμα χειρότερα. Εδώ και πολύ καιρό είχα απευθύνει στον πρόεδρο της Βουλής μια επιστολή διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι οι επίκαιρες ερωτήσεις αλλά και οι γραπτές ερωτήσεις που απευθύνει το ΠΟΤΑΜΙ και εγώ στο υπουργείο Υγείας δεν απαντώνται. Αυτό είναι ένα σήριαλ που τραβάει πάρα πολύ καιρό, τουλάχιστον για τις πέντε τελευταίες φορές που ο κ. Πολάκης θα έπρεπε να βρίσκεται στη Βουλή και να απαντάει σε ερωτήσεις επίκαιρες όπως είναι η ΜΕΘ, ο κ. Πολάκης επικαλείται φόρτο εργασίας και δεν έρχεται.» σημείωσε ο κ. Μπαργιώτας.

Πρόσθεσε ότι «παρόλο που προσωπικά θα είχα κάθε καλή διάθεση να το αντιληφθώ αν αυτό συνέβαινε μια φορά ή δύο γιατί όντως υπάρχει και φόρτο εργασίας και το αναγνωρίζω, νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένη τακτική απαξίωσης μιας συγκεκριμένης πολύ σημαντικής κοινοβουλευτικής διαδικασίας.»

«Έχω την εικόνα όσον αφορά τις επίκαιρες ερωτήσεις ότι  από το συγκεκριμένο υπουργείο υπάρχει θέμα και έχω την αίσθηση ότι αποφεύγουν τη συζήτηση όταν υπάρχουν θέματα τις επικαιρότητας όπως η ΜΕΘ τα οποία είναι δύσκολα να τα διαχειριστεί κανείς επικοινωνιακά. Χθες όμως υπήρξε μια σύμπτωση ή μια κίνηση η οποία είναι έργο εξύβρισης του κοινοβουλίου. Δεν μπορεί να έχεις αναβάλει για οποιοδήποτε λόγο μια διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου και ταυτόχρονα να βρίσκεσαι είκοσι μέτρα από το σημείο από το οποίο όφειλες να βρίσκεσαι πίνοντας καφέ.» σημείωσε ο κ. Μπαργιώτας.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται ο “πόλεμος” Πολάκη – Μπαργιώτα για το καφενείο της βουλής

Κουμουτσάκος: Δεν είναι λύση μια οικουμενική κυβέρνηση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ