Τάκης Θεοδωρικάκος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και απηύθυνε ομιλία σχετικά με το νομοσχέδιο που ρυθμίζει τα της εκπαίδευσης των αστυνομικών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε να διακόψει για λίγο την ομιλία του, προκειμένου να συνεχίσει αργότερα, και κατέβηκε από το βήμα της Βουλής.

Στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα και μετέβη στο ιατρείο της Βουλής για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τελικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος δεν θα επιστρέψει στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, έπειτα από σχετική σύσταση του γιατρού του Κοινοβουλίου.

Αν και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ο γιατρός της Βουλής συνέστησε ανάπαυση στον υπουργό, καθώς η αδιαθεσία που ένιωσε νωρίτερα αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ίωση και σε υπερκόπωση. Υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, που ήταν αρνητικά, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Η ανάρτηση στο Twitter

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός τονίζει πως “οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της βουλης. Όλα καλά! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!”.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που ο Τάκης Θεοδωρικάκος αισθάνθηκε αδιαθεσία και διέκοψε την ομιλία του:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ