Τα «μυστικά όπλα» του Καπερνάρου

Τα «μυστικά όπλα» του Καπερνάρου

Γνωστός από την πολύχρονη παρουσία του στον μάχιμο δικηγορικό στίβο ίσως ελάχιστοι γνωρίζουν τις γυναίκες της ζωής του Βασίλη Καπερνάρου.

Την σύζυγό του δηλαδή και την νεαρή κόρη του που είναι οι βασικοί του συμπαραστάτες και αρωγοί στην ενασχόλησή του με τα κοινά. Ειδικά τώρα που η προεκλογική μάχη σιγά σιγά φουντώνει εκείνες είναι που τον στηρίζουν έμπρακτα στον αγώνα για την διεκδίκηση του δήμου Αθηναίων.

 

Έλενα Καπερνάρου: Η διακριτική σύζυγος

Αυτή είναι η γυναίκα του, η ‘Ελενα. Ασχολείται εδώ και χρόνια με τα θέματα του δικηγορικού του γραφείου και είναι εκείνη από την οποία ουσιαστικά περνάει κάθε ραντεβού του συζύγου της με πολίτες που θέλουν να καταγγείλουν κακώς κείμενα και να ζητήσουν την νομική του συμβουλή. Είναι παντρεμένοι 23 χρόνια και είναι ο άνθρωπος που φέρνει ισορροπία στη σχέση τους. Ο χαρακτήρας της μάλιστα λένε όσοι τους γνωρίζουν είναι εκ διαμέτρου αντίθετος από εκείνον του εκρηκτικού Βασίλη Καπερνάρου. Κινείται πάντα διακριτικά και αναπτύσσει τα δικά της επιχειρήματα με πειθώ.

 

 

Βάσια Καπερνάρου: Η γοητευτική κόρη που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα

Η γοητευτική κόρη του Βάσια είναι μόλις 22 χρόνων. Είναι όμως ιδιαίτερα δραστήρια. Αποφάσισε νωρίς να ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα της. Σπουδάζει στο πολιτικό της Νομικής αλλά δε την άφησε αδιάφορη η πολιτική καριέρα του. Αυτός είναι ο λόγος που παράλληλα με τις σπουδές της αποφάσισε να πάρει επ ώμου και να αναλάβει όλη την προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της. Έτσι η 22χρονη κοπέλα συντονίζει το πολιτικό του γραφείο και ουσιαστικά αποτελεί το alter ego του.

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ