Τα φαρμακερά σχόλια του Κωνσταντινόπουλου για Πάγκαλο και Ξενογιαννακοπούλου

Επίθεση κατά των πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Πάγκαλου και Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου με αφορμή τις δηλώσεις τους το τελευταίο διάστημα, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Τονίζει συγκεκριμένα:

“Ο κυρ-Θόδωρος: 40 χρόνια Βουλευτής, Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που έχασε από τον κύριο «τίποτα» όπως αποκαλούσε τον κ. Αβραμόπουλο, που στην παντοδυναμία του προσπάθησε να επιβάλει τη γυναίκα του για Δήμαρχο. Τώρα μας καλεί να στρατευθούμε με τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος, που έχει δηλώσει ότι ψήφισε ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, μας κάνει μαθήματα και μας κουνάει το δάκτυλο.

Η κυρα-Μαριλίζα: 30 χρόνια υψηλόμισθη διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ στις Βρυξέλλες, Υπουργός, Βουλευτής, Ευρωβουλευτής, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Εκείνου του ΠΑΣΟΚ, που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι κατέστρεψε τη χώρα. Από προχθές η Μαριλίζα μας «καλεί» να πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα. Ελπίζω για τέτοιο ξεφτιλίκι να της βρει ο Αλέξης μία καρεκλίτσα στο Υπουργικό… Υφυπουργός τουλάχιστον;

Οι δύο όψεις της ίδιας κάλπικης δεκάρας. Τελικά δεν είναι μόνο ο Τσίπρας που δεν έχει τσίπα, γιατί κι αυτοί, αν είχαν τσίπα, θα το βούλωναν… Αντί για τσίπα όμως, έψαξαν για Τσίπρα… Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, συντροφάκια του Πάνου του Καμμένου!

Είναι και ο κ.Πέτρος, παρ’ολίγον Υπουργός Πολιτισμού, σχεδόν άνθρωπος του πνεύματος και κατά δήλωσή του άνθρωπος του σώματος – της μισής Αθήνας… Παλιός εραστής του οράματος Τσίπρα, και σημερινός επισκέπτης της ΝΔ του κ.Μητσοτάκη.”

 

 

Διαβάστε επίσης

Συγκρότηση «Εθνικού Δημοκρατικού Συναγερμού» υπό τον Μητσοτάκη προτείνει ο Πάγκαλος

Κωνσταντινόπουλος στον Realfm 97,8: Η χώρα χρειάζεται μία εθνική συνεννόηση στα minimum

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ