ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές για την διήμερη συνεδρίαση της Κ.Ο. – Με power point θα παρουσιάσουν θέσεις και προτάσεις

Στις Σπέτσες βρίσκονται τομεάρχες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την διήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με τις εργασίες να ξεκινούν στις 4 το μεσημέρι σήμερα (Παρασκευή, 19/1).

Στο νησί μετέβησαν 33 από τους 36 βουλευτές είτε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά είτε με το θαλάσσιο ταξί από την Κόστα. Σημειώνεται ότι από την συνεδρίαση θα απουσιάζουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη και η Έλενα Ακρίτα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έφτασαν στις Σπέτσες, δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ. Το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έφτασε στο νησί στη 1 τα ξημερώματα με μια καλά συντονισμένη επιχείρηση ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, στην πλειονότητά τους οι βουλευτές έχουν ήδη ετοιμάσει τα ηλεκτρονικά αρχεία, τα λεγόμενα power point, με τα οποία θα παρουσιάσουν τις προτάσεις νόμου, την στρατηγική και την δράση που θα προτείνουν για το επόμενο διάστημα, αλλά και τι έχει γίνει μέχρι σήμερα σχετικά με το κοινοβουλευτικό έργο.

Οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκινούν στις 4 το μεσημέρι και θα διαρκέσουν μέχρι αργά το βράδυ. Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές στην εξοχική κατοικία που διατηρεί στις Σπέτσες.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσουν εκ νέου οι εργασίες της Κ.Ο. και πρόκειται να διαρκέσουν μέχρι το βράδυ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του κόμματος θα κάνει τραπέζι στους βουλευτές σε γνωστή ταβέρνα των Σπετσών. Η επιστροφή τους στην Αθήνα προγραμματίζεται την Κυριακή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ